Tema: Automobili
View Single Post
Staro 10.05.2019., 10:08   #44072
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Ja nikad ne puštam ekipu koja se iz trake pored mene žele ubacit u moju traku ako nisu dali žmigavac. Neću i bok. Isto tako Horvaćanska npr, dvije desne trake su za most a dvije lijeve za ravno. I čekam u koloni u desnoj traci, dolazim do semafora i onda se počnu mudraci pojavljivat u lijevoj traci (za ravno) i hoće se ubacit. Neću te pustit. Zašto? Jer si krkan. A na kružne tokove bi stavio kamere i lijepo slao doma čestitke svim krkanima koji su nesposobni dat žmigavac prilikom izlaska s njega.
Guzve po Selskoj, Horvacanskoj i Savskom prema Jugu su ovih dana KAOTICNE. Prilicno sam siguran da jako pridonosi ekipa koja se iz skroz lijeve prebacuje u trake prema mostu na Selskoj i isto tako na Horvacanskoj...

Neko vrijeme sam bio bez auta pa sam na stanici busa direkt kod ukljucivanja na most gledao situaciju..Ljudi po 45 minuta idu od Slavonske do mosta u koloni i onda neki krkan misli da je pametniji od svih jer iz skroz lijeve na kraju prelazi u traku za most i u tom procesu sprijeci da 3-4 auta vise produ na semaforu. Ekipa trubi, ne pusta, dere se kroz prozor "sta da ja cekam ko budala???"