Citiraj:
Autor Staromodan
Ja sam shvatio da je vrijeme da prestanem kada sam nehotice zapeo, pa se jedno brdo od starih stvari u sobi srusilo. Nije im bilo nista jer su u cvrstim kucistima, ali ostao je trag na parketu. Nekoliko sati nakon sto sam kupio paket disketa, shvatio sam da je 2019. godina i da je zadnje vrijeme da prekinem s tim. Cekam da me pusti emocionalna vezanost dok sam se mucio nabavljati stare stvari, pa sam planirao neke podijeliti, a ostaviti samo ono sto mi bas treba kada me drmne nostalgija. Puno toga je i spreslo od stajanja.
|
Ha-ha, da! Upravo to o čemu pričam
Jedino što meni nisu stvari popadale, uglavnom ih držim na sigurnom, i poslagane kao domino kockice. Ali kao što si i sam rekao, došao je taj jedan trenutak gdje sam shvatio da je dosta. Još tu i tamo uzmem neku zanimljivu ploču ako mi padne u ruke (kao onaj Abit ST-6, o kojem sam nedavno pričao) ali te dijelove nemam namjere stavljati u kućišta, odnosno nemam namjere raditi još konfi. Možda jednog dana, ako se uspijem riješiti ovog što imam, da recimo prodam drugom kolekcionaru ili doniram u muzej.
U međuvremenu sam odlučio fokusirati svoje vrijeme i trud u HiFi i gramofonske ploče (i zvučnice, ali to je već druga priča)

A i nakupilo se dosta privatnih briga i zdravstvenih problema ove godine, tako da je sve nekako nategnuto i u zadnji trenutak...