View Single Post
Staro 08.05.2019., 17:23   #1144
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Smijem li se sloziti s panasonicom po pitanju bitnoce updejtova? Mogu li? Ok, koristio sam 4 nexus uredjaja, znaci isti vrag ko pixel. Nije aosp nego google rom. Aosp nitko zdrav ne zeli na mobu. Suma summarum, od ta 4 uredjaja 3 sam gledao kako "umiru" svakim sljedecim mayor updejtom. 1 je toliko sjeban da ima hardverske probleme uzrokovane sto aljkavoscu proizvodjaca, sto updejtovima na novije bootloadere i sl. Proizvodjac potvrdio, google refundirao ljudima pare, ono, drama. Mislim da svi prepoznaju 6P u zadnjem slucaju. Ostali su bili 4, 5 i 7. Jedino 5ica se dobro drzala jer sam je freezao na custom kitkat rom. 7ica se hardverski nije mogla nositi sa OS-om i ostala je na jelly beanu. Nexus 4 cini mi se ipak bio na lollipopu.... Njega sam kratko imao.

Tako da mi 3 godine updejtova bas nista u zivotu pametnoga ne znaci kad se zadnja 3 mayor updatea androida fokusiraju na permission/notification management i light/dark temu. Jbt od lollipopa ne mogu sloziti tamnu material temu i sad je to hit. Kao i povratak headphone jacka. Android Q ce nam donijeti opet neku tamnu temu...

Bitnije mi je da mob moze 2-3 godine normalno raditi, a takav bi trebao biti svaki. Ako ce mi update usporiti paljenje kamere kao na zadnjim pixelima (ne znam jesu li to vec fixali) onda mi takav update realno ne treba.

Ali jedno cu priznati, novi pixeli mi se svidjaju jer vracaju plasticnu pozadinu. Drop proof, jbga, nemas filing metala u ruci, ali mozes ga baciti pokoji put.