View Single Post
Staro 08.05.2019., 16:31   #4705
devaa
Banned
Moj komp

Datum registracije: Mar 2013
Pa jbg sta rade kupuju potrosnu robu, reci mi kako sam na m10p 3 tjedna nakon sto je dosao na trziste u vip centru takoder vidio burn in. Mob je mozdq u pogonu 2 tjednq vrtio demo sadrzaj.

No nebitno nije to bila bit. Mene zanima osim onoga na papiru zasto je p20 bolji ili gori izbor od g6 nebitno i da li su ta dva modela. Meni je bezveze ista i reci za p20 jer ne znam nikog ko ga ima. P20p mi vec ima best frendica i taj mob je jos uvijek prica za sebe zvjerka. Mene g6 nikada nije razocarao, doduse ni ajfon osim 6ice. No onda opet zadnji po kojem sam uopce i tipkao u nekom centru radi potencijalne kupnje je bila 8ica. Od kad su dosli ovi iPx style bez home tipke, face unlock smece nebi ga kupio da je zadnji. A buraz opet prezadovoljan s X. Ne kazem da su losi ali nisu me zaintigrirali.

Po meni su oba izbora dobra i g6 i p20. No opet zavisi sta covjek zeli, voli treba.
Ono sto je meni dobro di dajem prednost lgu wide camera, tap to wake i lock, capture opcija jako korisna i jako mi fali.

No oba uredaja su starija i oba ce kad tad otici u zaborav s podrskom kao i svaki. Ali ako telefon dobro radi cemu je onda bitno i to gledat kad cim kupujes stariji model znas da ces vise manje biti zakinut za nadolazece novosti. A za g6 barem nece covjek dat puno para a imat ce jako dobar telefon.

- g6ice po meni sto je dosao s tada vec lanjskim chipom gledajuci ga dugorocnije, losa prednja kamera ( kome je bitna ), lg kasni s nadogradnjama opet kome je bitno, nedostatak ledice koju je konkurent s8 imao, ips ekran, i ogranicenost modela zavisno o trzistu ( eu nije dobila dac verziju ) isto kome je mozda bitno.

Ovo ostalo telefon grmi i da vratim vrijeme opet bi ga kupio. + Ako ce kolega forumas kroz god, god i pol htjeti opet promijeniti telefon zasto kupiti skuplji p20 kada g6 za manje para moze odraditi posao i vise od god dana koristenja. Recimo jos jedna prednost za g6, no opet spekulacija za slucaj premisljanja oko telefona kod kolege u nekoj bliskoj buducnosti.

Zadnje izmijenjeno od: devaa. 08.05.2019. u 16:44.
devaa je offline   Reply With Quote