View Single Post
Staro 08.05.2019., 10:31   #6891
renc
Registered User

Datum registracije: Feb 2019
Citiraj:
Autor pyro Pregled postova
Nema savršenog smartphona, ili ima - ukoliko ne cjepidlacimo i prihvatimo kompromise
Sjecam se, prije X godina, bio sam sa frendom u levis outlet ducanu u pothodniku (importane zg). Pricali sa zenom prodavacicom, prico sam kako sam ko mali imo levis traperice koje su trajale nekih 10ak godina.. 8 god sigurno ako ne 10. Mogo si noz vuć po njima, nisu crte imale... Ludilo. Pito sam je zasto vise nema za kupit takve hlace..
Navela me da sam zaključim, pred njom i frendom, i hvala joj - ako ti hlace traju 10 godina - ko ce kupit hlace sljedece godine?...
Ja mislim da je slicno i sa mobitelima, kao i sa masom drugih stvari vjerojatno.
Ista stvar i s drugim stvarima. Konzumerizam i šminka prije svega. Pogledaj aute, sve te điđemiđe a kvarova nikad više i nikad češće, modeli se mijenjaju svake godine. Ja furam avirexov kožni remen već 15g i ko nov je a gledam po dućanima kao kupio bi novi pa i armani ako treba ali to je sve smeće u usporedbi s ovim a košta dosta para.

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Ili jednostavno se prestaneš zamarati nebitnim stvarima, riješiš se kretena oko sebe zbog kojih se zamaraš nebitnim stvarima i život postane jednostavan.
Nekima to nije jednostavno.
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Bottom line: nisi ti šef mobitelu, nego mobitel tebi pogotovo ovaj od soma eura
Robujemo svemu što posjedujemo. Takav narod. Znam jednog koji ne robuje ali on ima toliko para da ga boli kuki, mijenja aute i flasghipe ko čarape. Možda je i u tome caka a možda je samo do mentaliteta.
renc je offline   Reply With Quote