View Single Post
Staro 07.05.2019., 22:16   #2003
vedranzeman
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Imas instalirano istovremeno Options i XMBC, nista se ne kolje? Nazalost davno sam otvarao Optionse i ne znam sto sve nudi ni kako se ponasa po aplikacijama.

2S ne vidim kao neki veci napredak, iskreno, ako iskljucim bateriju jer ona mi je sasvim zadovoljavajuca i na obicnon MX-u. Flow ne koristim, a za to postoje i alternative. Da mi uleti za cijenu MX-a onda ne bi imao nista protiv
Ne kolje se ništa, u Logi Optionsima thumb wheel imam podešen kao defaultni "Horizontal scroll", a u XMBC je override postavljen na obični vertikalni scroll i tako i radi bez problema.
U slučaju kad bi se nešto klalo za programibilne gumbe (svi osim lijevog i desnog klika) se u Optionsima može staviti postavka funkcije "None".

Citiraj:
Autor Sonim Pregled postova
Kažeš da si imao oba mx mastera. Postoji li neka razlika u dimenzijama/dizajnu? Baš razmišljam o nabavci pa vazem da li da gledam staru verziju ili ne... A i 2s je trenutno preskup.
Po vanjskim dimenzijama i izgledu su identični.
Imao sam oba u sivoj boji i ako idemo picajzlirati mala razlika je boji.
Originalni ima neku bakrenu nijansu plastike s donje strane i na obrubu, dok je 2S baš sivi.
Usto je na 2S maknut "connect" gumb, umjesto toga se za spajanje drži "1-2-3" gumb.
Evo ovdje se vidi razlika u boji i ostalom.

Slažem se da je po trenutnim cijenama 2S dosta skuplji od stare verzije i ako vam trajanje baterije nije toliki problem i ne treba vam Logitech Flow funkcija slobodno uzmite staru verziju.
Mene je izluđivalo trajanje baterije na staroj verziji (15-17 dana - pisao sam si svako punjenje ), dok na 2S sad izdrži 30-40 dana (tek sam ga 3 puta napunio pa nije toliko precizan podatak).

I jedna preporuka za vas s velikim šapama koji nose MX Mastere sa laptopom, čisto da ne tražite tjednima ko ja.
Ova spužvasta torbica je odlična za sigurno spremanje MX Mastera u torbu za laptop.
Miš savršeno stane u nju.