View Single Post
Staro 07.05.2019., 15:49   #4680
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor zalman1 Pregled postova
Kako to utječe na njegovu upotrebljivost? U čemu je problem kupiti telefon koji nije najnoviji i najmoderniji?
To je flagship koji će odlično raditi još par godina.
Baš kao što i Samsung S7 radi danas i radit će još koju godinu, a još je stariji.

G6 ima odličnu širokokutnu kameru, to što je možda lošija od G4 nema nikakve veze s konkretnom usporedbom s P20.

Prilično paušalne izjave, na kakvu točno podršku misliš?

Možemo se složiti da je to minus, ali to i ne mora biti minus.
Ako OS radi dobro, čemu novija inačica? Nije da ćeš dobiti neka bitna poboljšanja, a nerijetko se dogoditi i da se neke stvari pokvare.

Drugim riječima, iznijeo si samo apstraktne pojmove, nema podrške, stari OS, star model itd....
To sve nikako ne utječe na njegovu funkcionalnost i kvalitetu, dok s druge strane on ima konkretne i fizičke karakteristike bolje.
Ne znam baš da P20 s budućim updejtom može dobiti gorilla glass, 3.5mm, IP68 itd... lol

Uvijek su mi bili fascinantni likovi koji prate cijeli forum i onda ako netko slučajno napise nesto protiv brenda koji je njima drag, oni imaju taj poriv da se suprostavljaju i opravdavaju jedan LG, multinacionalnu kompaniju. Ok, but why? Netko od blize familije radi u LG Hrvatska? Sam brand te sexualno uzbuđuje? Nesto peto sa jos manje logike?

Dragi Zalman, daj shvati, Lg.mobile je propao i samo je pitanje vremena kad ce skuzit da im nema računice se bavit mobitelima kad godisnje prodaju par desetaka tisuca komada, znači 0,1 % od ukupnog broja prodanih koje je generalno samo po sebi u padu.
Moja tvrdnja se vis nego potvrđuje sa G8, aktualnim falgshipom, jednim od bezveznijih uređaja sto su izdali uopce. Vjerujem da sljedece godine nece biti G9 vec ce kao i HTC, LG otici u ropotarnicu povijesti. Oboje vise nego zasluzeno.

Citiraj:
Autor devaa Pregled postova
2 godine s G6 nikakvih problema nije bilo sto softverskih sto hardverskih. Danas je jedan cak bio smijesan pa mi ponudio 700kn za njega. Ekipa ostecene prodaje za 1400 slusam frajera i ne vjerujem.

𝓟𝓸𝔀𝓮𝓻𝓮𝓭 𝓫𝔂 𝓟30 𝓟𝓻𝓸

Ček, ti zelis reci da je netko u stanju dati 1400 kn za ostećeni G6? Anologno tome onda su spremni dati 2500 za ispravan?
Pod hitno treba nabavit broj dilera tih ljudi

srale7 je offline   Reply With Quote