Zašto misliš da najveća cijena uređaja garantira da je to najbolji uređaj? Svaki poznatiji vendor ima top uređaj od 1000+ eura, OnePlus i Xiaomi će vrlo brzo do toga doći kroz 12-24 mjeseca i moći ćeš prosječnu i pol HR plaću dati ne samo Samsungu već bilo kojem drugom vendoru.
Ali da, u svakom ćeš pronaći zamjerku i nešto što te smeta. Onda se vodiš politikom da uzmeš onog čiji te nedostaci najmanje sekiraju.
Osobno ja mrzim ovaj usrani prokleti edge ekran na S9+. Ali baterija, Amoled, LED, SD utor i kamere su mi top za cijenu koju sam bio spreman platiti. Je li to zbog toga loš uređaj? Nipošto. Oće li Samsung nešto poduzeti zbog toga? Možda, ako 40 milijuna korisnika popizdi pa ih zbombardira i ne kupi uređaj. Do tada ih boli kitanović.
Ali opet što kupiti, pogotovo ovdje. Kako u birtiji na stol staviti nešto drugo a da nije Sam ili ogrižena jabuka

kako reći prijateljima da sam soma+ eura dao za Huawei... to kao da daš 20 iljada eura za ITA/FRA kola a ne za GER kola. Svetogrđe u našim krajevima jelte.
Ili jednostavno se prestaneš zamarati nebitnim stvarima, riješiš se kretena oko sebe zbog kojih se zamaraš nebitnim stvarima i život postane jednostavan.
Bottom line: nisi ti šef mobitelu, nego mobitel tebi

pogotovo ovaj od soma eura
Sent from my SM-G965F using Tapatalk