telka nije nista ekstravagantno ali sve radi bas solidno i dobro a stovise i super za placene pare na elipso akciji- imas 2 ulaza: 1 za zemaljsku i 1 satelitsku.
imas na daljinskom tipke za netflix i youtube (jedna od najboljih stvari koje postoje)-ima predinstaliran i plex koji pazi cuda mi radi bez greske za razliku od servia i raznoraznih dlna kombinacija na npr samsungu i tizenu gdje su štekanja i odustajanja.
EPG, za nas luzere koji su na dvbtu, radi super i prikazuje sadrzaj i za programe na kojima nisi bio za razliku od opet npr samsunga ciji daljinski ima npr i los razmjestaj tipki.
Da ne duljim, i da trebam potrositi 4200kn opet, bez trunke razmisljanja kupio bih ovaj uređaj.
Isprobao sam i jeftinjaru samsung serije 7 u istoj dijagonali i čak i kad je bio samo tisuću kuna skuplji nema baš ništa zbog čega bih se odlučio prije za njega.
Sve u svemu ovo mi je bilo prvo hisense iskustvo i zaista sam ugodno iznenađen uz napomenu da navedeno vrijedi za akcijsku cijenu- da je ne znam 6500 koliko je elipso trazio već je druga priča ali ovako best buy samo tako.