View Single Post
Staro 05.05.2019., 17:11   #2856
thunder11
Premium
Moj komp

thunder11's Avatar

Datum registracije: Dec 2013
Ajde ti malo smiri doživljaj pa makar on bio loš.

X korisnika tu na forumu kako bi sebe zaštitili su prije potpisivanja bilo kojeg ugovora najprije ispitali teren kako treba. I to nije vezano samo uz Tele2 pokućni već i opcije A1, telekoma i drugo. Ja sam prvi koji je nasjeo na foru i išao na potpisivanje jer je brzina prije 2 godine bila odlična i naravno sa vremenom degradirala radi mnoštvo faktora. I tu sam se opekao ali i naučio.

Ovo nema veze u kojem stoljeću smo, ti sebe uvijek pokušavaš zaštiti na bilo koji način...POGOTOVO ako se radi o uslugama operatera. Pitaj, probaj pa odluči. X puta je tu napisano i obrazloženo da je to mobilna mreža ne fiksna linija i time ZAKONSKI nisu obvezani nikakve minimalne brzine isporučiti upravo zato jer previše faktora utječe na brzine, stabilnosti, opterećenja signala, odnosno baznih stanica. A to što su oni prodavali više nego su mogli to je čista pohlepa. A da se obratim na tvoju metaforu automehaničara.....DA, da bi imao najbolje iskustvo u kupnji (rabljenog)auta trebao bi biti mehaničar jer danas ljudi podvaljuju sve i ja osobno nikad nebi donio odluku kunpnje samo na riječ, već detaljno proučio i ispitao. U suprotnom sam sam si kriv, jel

Da je jadno,je da. Ali na kraju krajeva nitko te ne sili na to.

P.s. tko je tu budala ? Onaj koji je potpisao ugovor bez testiranja (jer je mislio da ne treba) i sada plaća 2 godine u prazno ili onaj koji je pak testirao i vidio kako stoje stvari, rekao ne hvala i vratio?

Zadnje izmijenjeno od: thunder11. 05.05.2019. u 20:29.
thunder11 je offline   Reply With Quote