Registered User
Datum registracije: May 2019
|
Kupio sam Tele2 pokucni i odmah požalio. Imam ga mjesec dana i shvatio sam da je to prijevara. Blizu centra Zg-a sam, ali brzina je ocajna. U tjednu do 16h oko 3G download 11mbps , iz 16h oko 8mbps, vikendom od 3-8mbps, a kadkad je toliko spor da se ne može izmjeriti. Upravo izmjereno 00mbps. Reklamiraju, prodaju uređaje, vežu vas ugovorom, ne ulažu ništa u bazne stanice,a zarađuju na prijevaru. Na HT-u sam imai i do 50mbps. 4G Na tele2 možete zaboraviti . TELE2 pokucni internet obavezno preskociti, a ako imate ugovornu obavezu , konstantno se žalite i ne pristajte na ništa, raskinuti. Placate im za nepruženu uslugu
Citiraj:
Autor zoranlak
Kupio sam Tele2 pokucni i odmah požalio. Imam ga mjesec dana i shvatio sam da je to prijevara. Blizu centra Zg-a sam, ali brzina je ocajna. U tjednu do 16h oko 3G download 11mbps , iz 16h oko 8mbps, vikendom od 3-8mbps, a kadkad je toliko spor da se ne može izmjeriti. Upravo izmjereno 00mbps. Reklamiraju, prodaju uređaje, vežu vas ugovorom, ne ulažu ništa u bazne stanice,a zarađuju na prijevaru. Na HT-u sam imai i do 50mbps. 4G Na tele2 možete zaboraviti . TELE2 pokucni internet obavezno preskociti, a ako imate ugovornu obavezu , konstantno se žalite i ne pristajte na ništa, raskinuti. Placate im za nepruženu uslugu
|
Citiraj:
Autor Darac00
Pozdrav svima.
Ovako zanima me mišljenje o tele 2 pokućnom int. Jer mi je istekao ugovor kod A1( bio sam na žici kod Amisa) i nude -10kn popust i naravno vecu cijenu nego što je bila kod Amisa.Obečavaju do 20mbps,ali znam da je nemogu isporučiti jer im je max što dobijem dl:9mbps.takodjer svi ostali provaideri su u banani sa brzinama na mojoj adresi
Ovako udaljen sam cca300m zračne linije od bazne stanice, a 600m kad bih pješice isao do nje. Sa terase ulovim preko mobitela RSPR: 80-85dBm a 90dBm u kući. Kad dodjem do ulice gdje je bazna pade na 70-80dBm. Uglavnom dl: mi je oko 15-60na mob. Tele2
Slike su slikane s parkinga di su bazne stanice
https://postimg.cc/QHnxD24x
https://postimg.cc/kVLb5VTG
|
Citiraj:
Autor johnsmith
Darac00, odeš lijepo u tele2 centar, uzmes pokućni sim karticu bez UO (ruter imaš ili uzmeš nekaj s njuškala) i furaš par dana. Treba testirati konstantno. Brzine će varirati ovisno o dobu dana ak nisi sam na vrhu brda tak da jednostavno moj savjet, uzmi probaj, ostavi ili vrati. Proporcionalno kolko si koristil platiš dok raskidaš, ugrubo je 5.5kn dan
|
Zadnje izmijenjeno od: MadBoY. 05.05.2019. u 11:35.
|