View Single Post
Staro 04.05.2019., 23:46   #2844
zoranlak
Registered User

Datum registracije: May 2019
Kupio sam Tele2 pokucni i odmah požalio. Imam ga mjesec dana i shvatio sam da je to prijevara. Blizu centra Zg-a sam, ali brzina je ocajna. U tjednu do 16h oko 3G download 11mbps , iz 16h oko 8mbps, vikendom od 3-8mbps, a kadkad je toliko spor da se ne može izmjeriti. Upravo izmjereno 00mbps. Reklamiraju, prodaju uređaje, vežu vas ugovorom, ne ulažu ništa u bazne stanice,a zarađuju na prijevaru. Na HT-u sam imai i do 50mbps. 4G Na tele2 možete zaboraviti . TELE2 pokucni internet obavezno preskociti, a ako imate ugovornu obavezu , konstantno se žalite i ne pristajte na ništa, raskinuti. Placate im za nepruženu uslugu

Citiraj:
Autor zoranlak Pregled postova
Kupio sam Tele2 pokucni i odmah požalio. Imam ga mjesec dana i shvatio sam da je to prijevara. Blizu centra Zg-a sam, ali brzina je ocajna. U tjednu do 16h oko 3G download 11mbps , iz 16h oko 8mbps, vikendom od 3-8mbps, a kadkad je toliko spor da se ne može izmjeriti. Upravo izmjereno 00mbps. Reklamiraju, prodaju uređaje, vežu vas ugovorom, ne ulažu ništa u bazne stanice,a zarađuju na prijevaru. Na HT-u sam imai i do 50mbps. 4G Na tele2 možete zaboraviti . TELE2 pokucni internet obavezno preskociti, a ako imate ugovornu obavezu , konstantno se žalite i ne pristajte na ništa, raskinuti. Placate im za nepruženu uslugu
Citiraj:
Autor Darac00 Pregled postova
Pozdrav svima.

Ovako zanima me mišljenje o tele 2 pokućnom int. Jer mi je istekao ugovor kod A1( bio sam na žici kod Amisa) i nude -10kn popust i naravno vecu cijenu nego što je bila kod Amisa.Obečavaju do 20mbps,ali znam da je nemogu isporučiti jer im je max što dobijem dl:9mbps.takodjer svi ostali provaideri su u banani sa brzinama na mojoj adresi

Ovako udaljen sam cca300m zračne linije od bazne stanice, a 600m kad bih pješice isao do nje. Sa terase ulovim preko mobitela RSPR: 80-85dBm a 90dBm u kući. Kad dodjem do ulice gdje je bazna pade na 70-80dBm. Uglavnom dl: mi je oko 15-60na mob. Tele2

Slike su slikane s parkinga di su bazne stanice

https://postimg.cc/QHnxD24x
https://postimg.cc/kVLb5VTG
Citiraj:
Autor johnsmith Pregled postova
Darac00, odeš lijepo u tele2 centar, uzmes pokućni sim karticu bez UO (ruter imaš ili uzmeš nekaj s njuškala) i furaš par dana. Treba testirati konstantno. Brzine će varirati ovisno o dobu dana ak nisi sam na vrhu brda tak da jednostavno moj savjet, uzmi probaj, ostavi ili vrati. Proporcionalno kolko si koristil platiš dok raskidaš, ugrubo je 5.5kn dan

Zadnje izmijenjeno od: MadBoY. 05.05.2019. u 11:35.
zoranlak je offline   Reply With Quote