View Single Post
Staro 04.05.2019., 22:45   #11480
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010

Sam je ubio white walkera. Preporučam ti da kreneš gledati ispočetka, uzmeš papir i olovku i pišeš si šalabahter.

Jesam ja napisao da nije ? Pa ti elementarno pitanje ne kuzis uopce ?!? Napisao sam KOGA a pri tome se tocno misli na "kakvog walkera" je ubio Sam ! Jel taj wallker nastao kao NK ? Naravno da nije ali znao bi da si gledao kako nastaju svi ostali White walkeri !!

Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Lol, nemaš pojma o pola toga što pišeš, a našao drugima solit pamet.
Pola serije nisi pogledao, pojma nemas sta te se pita ili ne razumijes pitanje i onda ja pametujem ?

Jel znas kako su nastali svi ostali White walkeri ?

Ajde googlaj ako ti ne neda gledat sta se dogadajalo sa odredjenim bebama iza Zida jer bar neces gluposti pisati. Kada shvatis kako su nastali ti White walkeri vjerujem ( ako shvatis ) da ces sasvim logicno zakljuciti zasto se oni raspadaju i ne mogu ponovo ozivjeti za razliku od "zombija" koje NK moze ozivljavati dokle god "dijelova" ima Meni jos uvjek nije jasno da ne kuzis zasto dragonglass moze ubit sve walkere osim NK Pa da ti crtamo sta NK ima u sebi ?

Sad ponovo idi citaj sta sam te pitao i kako si iz toga ti zakljucio da sam ja rekao da Sam nije napravio to sto je napravio... Kolega sramota je samo tvoja ( bar dok ju mozes trpiti ili ne editiras to sto si napisao ) -->
Citiraj:
Uz sav trud koji sam uložio nisam uspio skužit/..
Znamo da ne kuzis bas najbolje...
Citiraj:

Sam je ubio white walkera. Preporučam ti da kreneš gledati ispočetka, uzmeš papir i olovku i pišeš si šalabahter.

Jesam ja napisao da nije ? Pa ti elementarno pitanje ne kuzis uopce ?!? Napisao sam KOGA a pri tome se tocno misli na "kakvog walkera" je ubio Sam ! Jel taj wallker nastao kao NK ? Naravno da nije ali znao bi da si gledao kako nastaju svi ostali White walkeri !!

Citiraj:
Lol, nemaš pojma o pola toga što pišeš, a našao drugima solit pamet.
Pola serije nisi pogledao, pojma nemas sta te se pita ili ne razumijes pitanje i onda ja pametujem ?

Jel znas kako su nastali svi ostali White walkeri ?

Ajde googlaj ako ti ne neda gledat sta se dogadajalo sa odredjenim bebama iza Zida jer bar neces gluposti pisati. Kada shvatis kako su nastali ti White walkeri vjerujem ( ako shvatis ) da ces sasvim logicno zakljuciti zasto se oni raspadaju i ne mogu ponovo ozivjeti za razliku od "zombija" koje NK moze ozivljavati dokle god "dijelova" ima Meni jos uvjek nije jasno da ne kuzis zasto dragonglass moze ubit sve walkere osim NK Pa da ti crtamo sta NK ima u sebi ?

Sad ponovo idi citaj sta sam te pitao i kako si iz toga ti zakljucio da sam ja rekao da Sam nije napravio to sto je napravio... Kolega sramota je samo tvoja ( bar dok ju mozes trpiti ili ne editiras to sto si napisao )

Zadnje izmijenjeno od: silver_tip. 04.05.2019. u 22:50.
silver_tip je offline   Reply With Quote