View Single Post
Staro 04.05.2019., 22:09   #11479
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009

A zasto bi ? Kojom logikom ako NK ima u sebi dragonglass tj. sumski ljudi su pomocu magije i dragonglass-a stvorili NK sto je i prikazano u seriji. I kojom logikom bi onda on trebao umrijeti od zmajske vatre ili dragonglass-a ?

Nadalje, KOGA je to ubio Sam ?
Pa jos nadalje, koliko vrsta ima White Walkera !??
I jos dalje... na koji nacin su umrli pojedini White Walkeri ?

Zasto su se jedni White Walkeri raspali u sitne komadice a drugi samo popadali ? Zasto se "Plavi Zmaj" nije raspao u komadice ? A jel znas kako su uopce nastali "zamjenici" od NK ? ( Takodjer BILO prikazano u seriji )

I nisi na zalost jedini koji ne zna sta je gledao...

Zašto ne bi umro od dragonglassa ili dragonfirea? Ti si George Martin, ti si pisao knjige pa znaš? Ne piši gluposti. Nemaš pojma kao niti mi ostali koji samo nagađamo pa se nemoj pravit pametan.

Sam je ubio white walkera. Preporučam ti da kreneš gledati ispočetka, uzmeš papir i olovku i pišeš si šalabahter.

White walkeri se raspadaju u komadiće leda kad umru, a wights su obični zombiji koji su podignuti nakon što su umrli kao ljudi. Zmaj nije white walker, nego obični wight iliti zombi. Na ova glupa pitanja “znaš li..” neću ni odgovarat.

Srećom, jedan si od rijetkih koji se prave pametni, a pojma nemaju.

Citiraj:
Autor silver_tip Pregled postova

Dakle ako smo apsolvirali zasto NK ne gine od dragonglass-a mozemo na steel. Velis dosta njih je imalo Valyrian steel ? Mos nabrojat koliko i tko je sve imao Valyrian mac u tom fajtu ?

Nismo apsolvirali ništa jer nagađaš bzvz, nigdje nije potvrđeno išta od ovoga što pišeš.

Citiraj:
U redu je kritika na scenarij tko ce krknit koga itd... dugo, kratko, otezanje, mracno ili ne ali kritizirati seriju jer pojedinci su gledali onako ofrlje i sad
ne znaju povezati koliko je 2+2 niti su sposobni onda logicno povezati zadnje dogadaje sa nekima od prije, nije opravdana kritika !
Gledajte ispocetka, pisite si salabahter na papiric za svaku sezonu kome je tesko pratiti
Lol, pitaš gluposti koje znaju ljudi i koji su jednom sve gledali, a ideš pametovat meni koji sam gledao sve sezone 5-6 puta. Molim te ne sramoti se.-->
Citiraj:
Hoces reci ako ne shvacas sta si pogledao ili se ne sjecas sta si gledao ili zaboravio neke detalje iz serije sto su prije bili objasnjeni ?
Ne kuzim vas par sto iskazujete nezadovoljstvo jer vam nije nesto jasno tj. sto vam je serije "preteska" za skuzit jel...
Uz sav trud koji sam uložio nisam uspio skužit kako si ti iz onog mog teksta koji si citirao došao do ovakvih glupih pitanja. Savjetujem da guglaš “čitanje s razumijevanjem”.

Citiraj:

A zasto bi ? Kojom logikom ako NK ima u sebi dragonglass tj. sumski ljudi su pomocu magije i dragonglass-a stvorili NK sto je i prikazano u seriji. I kojom logikom bi onda on trebao umrijeti od zmajske vatre ili dragonglass-a ?

Nadalje, KOGA je to ubio Sam ?
Pa jos nadalje, koliko vrsta ima White Walkera !??
I jos dalje... na koji nacin su umrli pojedini White Walkeri ?

Zasto su se jedni White Walkeri raspali u sitne komadice a drugi samo popadali ? Zasto se "Plavi Zmaj" nije raspao u komadice ? A jel znas kako su uopce nastali "zamjenici" od NK ? ( Takodjer BILO prikazano u seriji )

I nisi na zalost jedini koji ne zna sta je gledao...

Zašto ne bi umro od dragonglassa ili dragonfirea? Ti si George Martin, ti si pisao knjige pa znaš? Ne piši gluposti. Nemaš pojma kao niti mi ostali koji samo nagađamo pa se nemoj pravit pametan.

Sam je ubio white walkera. Preporučam ti da kreneš gledati ispočetka, uzmeš papir i olovku i pišeš si šalabahter.

White walkeri se raspadaju u komadiće leda kad umru, a wights su obični zombiji koji su podignuti nakon što su umrli kao ljudi. Zmaj nije white walker, nego obični wight iliti zombi. Na ova glupa pitanja “znaš li..” neću ni odgovarat.

Srećom, jedan si od rijetkih koji se prave pametni, a pojma nemaju.

Citiraj:

Dakle ako smo apsolvirali zasto NK ne gine od dragonglass-a mozemo na steel. Velis dosta njih je imalo Valyrian steel ? Mos nabrojat koliko i tko je sve imao Valyrian mac u tom fajtu ?

Nismo apsolvirali ništa jer nagađaš bzvz, nigdje nije potvrđeno išta od ovoga što pišeš.

Citiraj:
U redu je kritika na scenarij tko ce krknit koga itd... dugo, kratko, otezanje, mracno ili ne ali kritizirati seriju jer pojedinci su gledali onako ofrlje i sad
ne znaju povezati koliko je 2+2 niti su sposobni onda logicno povezati zadnje dogadaje sa nekima od prije, nije opravdana kritika !
Gledajte ispocetka, pisite si salabahter na papiric za svaku sezonu kome je tesko pratiti
Lol, pitaš gluposti koje znaju ljudi i koji su jednom sve gledali, a ideš pametovat meni koji sam gledao sve sezone 5-6 puta. Molim te ne sramoti se.

Zadnje izmijenjeno od: Mirkopoter. 04.05.2019. u 22:29.
Mirkopoter je offline   Reply With Quote