03.05.2019., 15:59
|
|
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Uvod s hcl rece:
Citiraj:
Uglavnom, evo na što mislim kad kažem da Days Gone nije naročito originalan. Igrate kao lik koji vozi motor i zombije ubija samostrelom, a jedina prava razlika naspram The Walking Deada je što lika ne glumi Norman Reedus – on je ipak angažiran za drugu PS4 ekskluzivu. Kad ne vozite motor onda se skrivate u travi, dalekozorom označavate protivnike i bacate kamenje da ih ometete. Zatim palite detektivski mod i on vam otkriva što sve možete pokupiti i čije stope trebate pratiti. Imate neprijateljske kampove kao u i svakoj igri otvorenog svijeta, sakupljanje resursa, craftanje oružja i sve to. Dizajn pripovijedanja priče preuzet je iz GTA igara pa se većina dijaloga odvija tijekom vožnje. Od Assassin’s Creeda preuzete su misije praćenja i prisluškivanja, a umjesto da uskačete u kolica sa sijenom, ovdje se skrivate u kontejneru. Za divno čudo, samo se jednom morate popeti na toranj, ali za otključavanje točaka brzog putovanja svejedno trebate očistiti određene lokacije od zombija. Days Gone je, takoreći, igra koju ste već igrali – kroz mnoštvo sličnih igara.
|
Znaci da bi se nama svidla ovakva igra ona mora imati epic pricu, jel tak?
Days Gone sigurno nema epic pricu. E sad ko nije igro gore spomenute igre, a sucker je za zombije, ovo bi mu mogla biti cist dobra igra. Ja osobno nakon ovakvog uvoda sam se jedva natjerao procitat recenziju do kraja, a kamoli nabavit igru, bacio sam jos pogled na digital foundry da vidim tehnicku stranu i aj bok...
|
|
|