Nije ni galaxy watch bas savrsen. Recimo dodje ti poruka, trebas odgovoriti i recimo otvoris poruku na satu. U isto vrijeme dodju jos 2 poruke od zene, tebi se sadrzaj nigdje ne pokazuje, samo ti zavibrira sat. Sad trebas izaci iz poruke nazad do popisa notifikacija, i tamo pise "3 poruke read more", kliknes to, i onda tek imas 3 poruke u nizu. Do tad te zena vec zove i sere sta ne odgovaras.
Ovo je uzasno ako preko sata zelite nabrzinu odraditi konverzaciju s osobom koja ima obicaj za 2 recenice napisati 12 poruka.
Ej
Krecem za 5min
Hoces da te pokupim?
Javi da znam
Xoxo
:argh:
Kad sam vec kod grintanja, zivcira me i sto ne updejta svoje widgete u pozadini. Recimo ujutro je step counter na 0, prognoza 5°C i kisa, nemam remindera. U podne vrtim bezzel da vidim stanje, korake i prognozu, na svakom widgetu se moram malo zadrzati da bi se refreshao. Glupo, jer da samo proletim kroz widgete lako vidim temp, jesam li s koracima na 50% goala, imam li neki reminder... Sat i ovako sve te podatke ima u sebi, ima frisku prognozu otprije pola sata, ima sve korake...