Black friday uvijek bude vesel, pa dosta stvari pored kindleova bude na popustima. Pored toga kindle cesto bude na nekim random akcijama. Npr na ovoj stranici mozes pratiti kako se krecu cijene i zakljuciti je li taj popust kojeg sad nude vrijedan paznje ili ne
https://de.camelcamelcamel.com/Amazo...uct/B0184OCGAK
Prosle godine prije ljeta sam uzeo paperwhite 3rd gen (tada bio aktualni, a danas ima nasljednika 4th gen) koji se mogao uz besplatnu aktivaciju amazon prime-a dobiti za 100 eura skupa s postarinom. Kod nas ga nije bilo ispod soma kn, a i danas je ista cijena. Svaki amazon user afaik moze jednom besplatno aktivirati prime na 30 dana. Ja to nisam znao dok nije izasla ta akcija i potrefilo mi se jer sam htio kindle isto kao ti.
Mozes preko camelcamel pratiti cijene za odredjene iteme/linkove sa amazona (mozda ima i notifikacije putem maila, nisam istrazivao), mozes vidjeti i na hagglezon.com...
Ugl gledaj amazone de, it, fr, es, co.uk. Svi imaju iste uvjete za nas, neki znaju imati popuste dok u isto vrijeme drugi nemaju. Glede dostave, za kindle bi trebali svi slati ako odaberes bez reklama.
Njemacki amazon ima eng jezik u postavkama (prokopaj na vrhu ili dnu sajta). Ostali nazalost nemaju. Da bi saznao postarinu mislim da jos uvijek treba ubaciti item u kosaricu i dotjerati ga do checkouta da dobijes ukupnu sumu (obracunat nas pdv + postarina).