Tema
:
Serije - dojmovi, komentari i preporuke
View Single Post
30.04.2019., 00:03
#
11432
T}{OR
DBS
Moj komp
Datum registracije: Nov 2010
Da NK ne gine od zmajske vatre, a dragonglass (otopljeni pijesak) kolje white walkere i ostale undeadove.
Doslovno je moga bilo tko ubiti NK-a jer su svi imali dragonglass i dosta ih je imalo Valyrian steel oružja.
Neki likovi su ultra iritantni i epizoda je trajala predugo i bila zamorna. Fajt je ok ali previše istog, nepregledan, uopće nije "strašan" jer nakon pola ure tih siktanja undeadova imam osjećaj kao da gledam Resident Evil Medieval edition, a ne GoT.
Mali ispravak:
Nije Dragonstone već Valyrian steel s čime je ubijen NK.
IZVOR
Citiraj:
We knew it had to be Valyrian steel in the exact spot where the Children of the Forest put the dragonglass blade to create the Night King. And he’s uncreated by Valyrian steel.
Što vjerojatno objašnjava zašto mu zmajeva vatra nije mogla ništa.
-->
Citiraj:
Autor
Mar
Debilna epizoda skroz čisto iz razloga:
Da NK ne gine od zmajske vatre, a dragonglass (otopljeni pijesak) kolje white walkere i ostale undeadove.
Doslovno je moga bilo tko ubiti NK-a jer su svi imali dragonglass i dosta ih je imalo Valyrian steel oružja.
Neki likovi su ultra iritantni i epizoda je trajala predugo i bila zamorna. Fajt je ok ali previše istog, nepregledan, uopće nije "strašan" jer nakon pola ure tih siktanja undeadova imam osjećaj kao da gledam Resident Evil Medieval edition, a ne GoT.
Mali ispravak:
Nije Dragonstone već Valyrian steel s čime je ubijen NK.
IZVOR
Citiraj:
We knew it had to be Valyrian steel in the exact spot where the Children of the Forest put the dragonglass blade to create the Night King. And he’s uncreated by Valyrian steel.
Što vjerojatno objašnjava zašto mu zmajeva vatra nije mogla ništa.
Duxford Flying Legends
Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 30.04.2019. u
00:14
.
T}{OR
Vidi profil
Otvaranje web stranice T}{OR!
Pronađi još poruka od T}{OR
Moj komp
CPU:
i5 2500K @ 4.5 (NH-D14 & NF-A14/F12)
MBO: