View Single Post
Staro 29.04.2019., 22:47   #11428
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Datum registracije: Feb 2007

Da se razumijemo, odlična epizoda, što zbog hype, što zbog čekanja, ali:

1. Retardiran kraj, neću ni komentirati.
2. Koji kurac radi ova plava glupača? Ovi NW-i stoje ispred zapaljenog jarka, ova drka k... na zmaju, umjesto da ih spaljuje redom.
3. Arya hoda po dvorcu, kamen i drvo, ne čuje hordu NW-a
4. Nitko od glavnih nije umro, očekivao sam više tih "srcedrapajučih scena".
5. Pola epizode bezveze, IMHO "Two Towers" je imao bolji fight.
6. Niti znamo tko je NK, zašto nije izgorio, zašto želi Bran-a itd.
7. Koji k... Bran uopće radi u toj seriji?
8. Nafilali 8 sezona s "Winter is comming", da bi na kraju se sve riješilo u jednu noć ili za nas u sat i pola, s krajem koji je na razini Twilighta.
9. Fakat ćemo sada gledati zadnji fight s Cersei? Znači jedna umno poremećena baba je luđa i pametnija od hodajuće smrti... Jedino čemu se veselim je da vidim "Mountaina" u akciji napokon. 200kg žive vage.

Da ponudim svoje viđenje

1.Kraj je super, jedino tako na iznenađenje su ga mogli maknuti, kada se najmanje nadao i kada se osjećao najsigurniji.
2.Oluja/magla i vidljivost je bila 0, od kud da znaju po kome rigaju vatru. Nakon kaj su zapalili jarak išli su u akciju trenutno
3. OK, ali nije ovo dokumentarac
4. Relativno, nisu umrli NAJglavniji ali dosta glavnih je
5.meni je jedino smeta konstantni mrak, kao epizoda super osim onog prvog juriša na konjima koji nema smisla
6.Želi Brana jer je Bran memorija ljudske povijesti, ako ga ubije uništio je i kompletnu povijest
7. Napisao pod 6.
8. troškovi, te velike bitke koštaju tj. CGI košta.
9.pa da, to je konačni obračun za ovladavanje prijestolja, zombiji su "samo" velika opasnost

-->
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
GOT:

Razočaran kompletno.

Da se razumijemo, odlična epizoda, što zbog hype, što zbog čekanja, ali:

1. Retardiran kraj, neću ni komentirati.
2. Koji kurac radi ova plava glupača? Ovi NW-i stoje ispred zapaljenog jarka, ova drka k... na zmaju, umjesto da ih spaljuje redom.
3. Arya hoda po dvorcu, kamen i drvo, ne čuje hordu NW-a
4. Nitko od glavnih nije umro, očekivao sam više tih "srcedrapajučih scena".
5. Pola epizode bezveze, IMHO "Two Towers" je imao bolji fight.
6. Niti znamo tko je NK, zašto nije izgorio, zašto želi Bran-a itd.
7. Koji k... Bran uopće radi u toj seriji?
8. Nafilali 8 sezona s "Winter is comming", da bi na kraju se sve riješilo u jednu noć ili za nas u sat i pola, s krajem koji je na razini Twilighta.
9. Fakat ćemo sada gledati zadnji fight s Cersei? Znači jedna umno poremećena baba je luđa i pametnija od hodajuće smrti... Jedino čemu se veselim je da vidim "Mountaina" u akciji napokon. 200kg žive vage.

Da ponudim svoje viđenje

1.Kraj je super, jedino tako na iznenađenje su ga mogli maknuti, kada se najmanje nadao i kada se osjećao najsigurniji.
2.Oluja/magla i vidljivost je bila 0, od kud da znaju po kome rigaju vatru. Nakon kaj su zapalili jarak išli su u akciju trenutno
3. OK, ali nije ovo dokumentarac
4. Relativno, nisu umrli NAJglavniji ali dosta glavnih je
5.meni je jedino smeta konstantni mrak, kao epizoda super osim onog prvog juriša na konjima koji nema smisla
6.Želi Brana jer je Bran memorija ljudske povijesti, ako ga ubije uništio je i kompletnu povijest
7. Napisao pod 6.
8. troškovi, te velike bitke koštaju tj. CGI košta.
9.pa da, to je konačni obračun za ovladavanje prijestolja, zombiji su "samo" velika opasnost

Mladenxy je offline   Reply With Quote