View Single Post
Staro 29.04.2019., 14:59   #11412
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006

Slažem se za dio što se tiče objašnjavanja detalja za night kinga i cijele te štorije. Nadam se da će nam do kraja sesozne dati barem neke detalje i pojašnjenja.
I da, postoji solidna šansa da neće, što će mi pokvariti sveukupni dojam... no ajmo pričekati

Dio sa Aryom me nije zasmetao... štoviše.

Sav onaj trening je kulminirao do ovoga.
Kad razmisliš - jedino se ovako i moglo ubiti Night Kinga.
Sa brute forceom - kita (kao što se pokazalo), sa zmajevika - kita (kao što se pokazalo)...
Jedino se moglo u trenutku kad je koliko toliko zaokupljen sa nečim bitnijim (Branom) i to od strane osobe koja je fakerski assassin.

Po meni odlična scena

-->
Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Ma ne, što se audio/video dijela tiče, vrh je epizoda. Nema se tu šta reći.
Ali taj zadnji detalj u scenariju...

Slažem se za dio što se tiče objašnjavanja detalja za night kinga i cijele te štorije. Nadam se da će nam do kraja sesozne dati barem neke detalje i pojašnjenja.
I da, postoji solidna šansa da neće, što će mi pokvariti sveukupni dojam... no ajmo pričekati

Dio sa Aryom me nije zasmetao... štoviše.

Sav onaj trening je kulminirao do ovoga.
Kad razmisliš - jedino se ovako i moglo ubiti Night Kinga.
Sa brute forceom - kita (kao što se pokazalo), sa zmajevika - kita (kao što se pokazalo)...
Jedino se moglo u trenutku kad je koliko toliko zaokupljen sa nečim bitnijim (Branom) i to od strane osobe koja je fakerski assassin.

Po meni odlična scena

Igorr je offline   Reply With Quote