Citiraj:
Autor jp_rv
a nemam kako. kad guglam korel nalazim samo usb stickove koji kao idu i na vivax klime.
mogu poslat upit firmi od koje smo kupili. upravljanje jednom sam riješio sa smart remote-om, ali on nezna da li je klima ugašena, upaljena, na koju je temp namještena... mogu samo dat naredbu. u slučaju panasonic klime, on/off naredba samo mijenja postojeće stanje, dok na fujitsu ima posebno ON i posebno OFF pa je ok. mi bi htjeli da imamo povratnu info od same klime (da li je upaljena, na koju temp je namještena, i ako postoji opcija da pokaže temp u prostoriji). ako netko ovdje ima smart klimu, nek mi malo napiše kako je radit s njima.
tnx
|
I to misliš integrirat s Alexom???
Nisam siguran da je bilo koja smart aplikacija za klime trenutno kompatibilna s nekom od smart home sustava (Alexa, Google, Apple)... Možda premium brandovi ovo i imaju (iako nisam naišao na takve informacije), ali Korel, Vivax i sl. Čist sumnjam.
Makar, frend ima voice kontrolu preko Alexe za Quadro klimu, ali to ide preko nekog IR odašiljača koji funkcionira kao daljinski za klimu, ne preko wifi modula.