Tema: Dobra klima
View Single Post
Staro 28.04.2019., 23:04   #2685
lllnuclearlll
Registered User

Datum registracije: Oct 2012
Citiraj:
Autor jp_rv Pregled postova
a nemam kako. kad guglam korel nalazim samo usb stickove koji kao idu i na vivax klime.

mogu poslat upit firmi od koje smo kupili. upravljanje jednom sam riješio sa smart remote-om, ali on nezna da li je klima ugašena, upaljena, na koju je temp namještena... mogu samo dat naredbu. u slučaju panasonic klime, on/off naredba samo mijenja postojeće stanje, dok na fujitsu ima posebno ON i posebno OFF pa je ok. mi bi htjeli da imamo povratnu info od same klime (da li je upaljena, na koju temp je namještena, i ako postoji opcija da pokaže temp u prostoriji). ako netko ovdje ima smart klimu, nek mi malo napiše kako je radit s njima.
tnx
I to misliš integrirat s Alexom???

Nisam siguran da je bilo koja smart aplikacija za klime trenutno kompatibilna s nekom od smart home sustava (Alexa, Google, Apple)... Možda premium brandovi ovo i imaju (iako nisam naišao na takve informacije), ali Korel, Vivax i sl. Čist sumnjam.

Makar, frend ima voice kontrolu preko Alexe za Quadro klimu, ali to ide preko nekog IR odašiljača koji funkcionira kao daljinski za klimu, ne preko wifi modula.
lllnuclearlll je offline   Reply With Quote