View Single Post
Staro 27.04.2019., 21:59   #237
IHrvojeI
¯\_(ツ)_/¯
Moj komp

IHrvojeI's Avatar

Datum registracije: Sep 2016
Možda bude imao tu MMO komponentu ali uvjeren sam da će imat SP. Mišljenje formiran na činjenici da se dan danas rade razni SP standalone modovi za Stalkere a i modificirali su (uz podršku devova) i engine koji se vrti na x64. Igra radi bolje nego ikad a i izgleda fenomenalno čak i danas u 2019 godini.
Netko je spomenuo division da se igra/igrao više nego stalker u što čisto sumnjam jer stalker ima svoju publiku koja samo raste još od 2007 godine. 12 godina se ta igra vrti i spominje svako malo po raznim portalima.
Uz sve ovo nabrojano, ne treba ni zanemariti činjenicu da se i tržište pomalo zasitilo sa svim tim raznim multiplayer igrama i ljudi gejmeri (koji su većinom u svojim 30-ima) žele kvalitetan single player i bez beda će ga platit. Sumnjam da su baš toliko blesavi ići se natjecati u utrci battle royal igara gdje su šanse da će napraviti nešto imalo zanimljivo ravne nuli. Uostalom, već su probali neki multiplayer sa Survariumom pa je to otišlo u kurac tako da ono... A što se tiče looter shooter, kao što sam već gore napisao stalker i je looter shooter i to možda i prvi u tom žanru. Tako da ako su to i rekli ne mora značiti da neće biti SP nego da će samo imati još i više oružja, ko Arsenal overhaul mod.
Iako ja bih volio vidjeti kvalitetan stalker MMO ( kao dodatnu komponentu) jer mislim da tu ima ogromnog potencijala ako bi se to izvelo kako treba. Ne pitajte me kako jer ne znam...

Zadnje izmijenjeno od: IHrvojeI. 27.04.2019. u 22:06.
IHrvojeI je offline   Reply With Quote