Citiraj:
Autor Filc
.
Ma nije stvar u cijeni znači +- 100 kn stvar je u tome koji softwer ima unutra. Što će ti onaj koji nema mogućnosti birat na koje frekvencije radi, u tome je stvar. Na mome ja kliknem na 1800 i 2100 radi, kliknem na 800 i 2100 radi. Po čemu znam? Najprije kliknem samo na npr. 800 ima brzinu 30 mbit/s, posegno klik na 2100 izmjerim brzinu npr 25 mbit/s i ako kliknem na obe i ako ima 55 mbit/s to za mene znači da radi na obe frekvencije. Ja imam b715 i kad kliknem na tri frekvencije brzina se utrostruči. Od mene je daleko oko 2,5 km bazna stanica, jučer sam namjerno išao u blizinu nje i dobio 250 mbit/s.
.
Thunder11 - poboljšanja su očita ako je ruter cat4 brzina je cca 30 (1 fr.) ako je cat6 (2 fr.) brzina je 60 ako je cat9 (3 fr.) brzina cca 90 mbit/s, to je na mojoj lokaciji mjereno uvijek na istom mjestu. Tko ima bolju lokaciju sigurno je i brzina veća.
.
|
Evo jedan od prodavača je naveo apsolutno sve šta može i nemože, odnosno koje frekve može spajati i nije naznačena opcija 1800+2100 koja meni treba.
Ako se ne varam isto tako si napisao da bi trebalo staviti noviji FW kako bi se to omogućilo.....e ako je tako, kolike su mogućnosti da se ista ta stvar može napraviti i sa B315 rutoerom. Jer automatski ne ažurira na ništa noviji FW a neznam šta se sve može desiti ako nađem jedan online itd..itd...jer ih ima, ali niti sam u tome niti znam koliko će utjecati u odnosu na koje operatere itd..