Citiraj:
Autor darkydark
Majke mi - prvi glas, hoćeš reći da sve kaj vidimo u filmu nije istina? Ne znam, zašto bi netko snimao tako nerealne stvari.
Šta sad, uskršnji zeko (pacov, ako buljo čita), deda mraz i krampus nisu stvarni?
|
Daj mi reci kakav si odgovor očekivao na ovo?
Citiraj:
glavni protagonist u špilji neke vukojebine zašvasa perpetum mobile veličine kutije cigareta koristeći kramp i malj. Pa imamo zivo bice planet koji je tata Quilu, drvo i zeca koji pričaju, bogove i polubogove, robote, jebene čarobnjake koju koriste paralelne dimenzije. Anoreksicnog klinca kojeg nadrogiraju i postane bog otac Amerike, a ne zaboravimo i Antmana koji se shrinka na manje od najmanje cestice od kojih je taj isti svijet satkan i onda neko veli da mu dva univerzuma nisu povezana. Od svih stvari po kojima ih fakat mos popljuvat, ti uzmes "nelogičnost".
|
Da jbt, to je fantastika, izmišljeno, ne postoji u stvarnosti. Žanr postoji već više od sto godina. Čudiš se tu ko pura dreku svemu tome što si naveo. Zašto bi popljuvao sve to što si naveo? Aha, jer to IRL ne postoji, nemoguće je dapače. Al je sadržaj stripova i filmova koji se rade po njima. Ono, fantastika...
I da, ona fantastična trojka koju si naveo isto nije stvarna. Ozbiljno.