26.04.2019., 12:29
|
|
I encompass, and I eclips
Datum registracije: Jul 2010
|
Citiraj:
Autor darkydark
Sjecam se prije Xy godina, zena nabavila ulaznice za premijeru Transformera. Stojimo u predvorju kina nakon filma, jer je bila neka đabe klopa i neka naša starletica daje izjavu za in magazin ili neki takav napredan show: "ne znam bas sto bih rekla, znate meni film ne djeluje baš realno", a faca "novinarke" se mogla opisati samo kao "koji kurac ja radim sa životom".
Da pojasnim analogiju, glavni protagonist u špilji neke vukojebine zašvasa perpetum mobile veličine kutije cigareta koristeći kramp i malj. Pa imamo zivo bice planet koji je tata Quilu, drvo i zeca koji pričaju, bogove i polubogove, robote, jebene čarobnjake koju koriste paralelne dimenzije. Anoreksicnog klinca kojeg nadrogiraju i postane bog otac Amerike, a ne zaboravimo i Antmana koji se shrinka na manje od najmanje cestice od kojih je taj isti svijet satkan i onda neko veli da mu dva univerzuma nisu povezana. Od svih stvari po kojima ih fakat mos popljuvat, ti uzmes "nelogičnost".
Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk
|
this, 3000 times.

najviše volim ekipu koja traži logičnosti u znanstvenoj fantastici gdje mačke hobotnice jedu kamenje u spremaju u želudac koji je posbena dimenzija itself, prilično logično ako se pita nekog marvel fana.
Citiraj:
Autor LAcy
Buljo je prvi?
Anyway, u stripovima a i flmovima se ipak ponudi koliko toliko "logicno" objasnjenje, od toga odakle nekom liku moci, odakle dolazi, kako su se nasli u istom vremenu i prostoru...
Jedno je fantastika a drugo zbuckati sve u isti lonac jer eto, zanimljivi su sastojci, dobri pojedinacno al zajedno mogu biti neprobavljivi.
|
Pa sve je logično kad pogledaš to sve na kraju, sve su se trudili objnasti i pojasnit pogotovo zadnjim načinom na koji idu u borbu finalnu.
Pogledaj, pa mi reci koji dio je nelogičan i nejasan pa ćemo zajedno to dokučiti 
Zadnje izmijenjeno od: Doktor O. 26.04.2019. u 12:37.
|
|
|