Tema: Automobili
View Single Post
Staro 25.04.2019., 15:59   #43837
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor BladeRunner Pregled postova
Ti voziš Lagunu Coupe? Meni je auto baš napeto, osim prednjeg pogona, i konzola mi nije nešto, dizajnom. Kakav je u vožnji? Po zavojima, osjećaj na volanu?
2.0dCi 150, 2010., ja sam napravio 50k km u njoj od 2016., sad sam koju tisuću od 300k km na tabli.

Uzeo sam ju jer je bio jako dobar deal, a i sad mogu dobit više za nju nego što sam platio početkom 2016.

Spuštena je H&R oprugama, stavljene su 16mm distance da liči na nešto i prestane se naginjat. Nažalost, nemam izbora za ovjes i zbog toga nisam ništa drugo dirao - nema nikakvog aftermarket kompleta. Da ima, već bi bila na 200 konja i većim kočnicama (motor je jako zahvalan za remap, dobiješ 190-210HP i 400-440Nm, a tvornički nema DPF). Ali bi išla i nova turbina jer je ova već umorna.

Nažalost nemam 4Control, pa ne znam kako je s tim sustavom, ali i ovako je skroz okej - volan je teži od prosjeka što mi odgovara, a servo je hidraulički pa ipak imaš feedbacka sa ceste. Nakon lošeg električnog, hidraulički mi je preporod i gušt.

Kad bi samo postojao neki aftermarket coilover ili Bilstein B8 za nju, bila bi mi skroz drugačiji auto ... ovako nije ni blizu spominjanom E92 (koji je na KW Street Comfort), nažalost. Ali nije ni loša, samo treba korigirati očekivanja. Nije neko veselje po gradskim rupama jer naprijed voli udarit, a iza pomalo skakuće - i na novim amortizerima. Van naselja po zavojima ... ide, ne mogu se požalit.

Trenutno gledam Meganea GT 205 EDC za zamjenu, kad to vrijeme dođe.
IcyTexx je offline   Reply With Quote