View Single Post
Staro 02.01.2006., 09:49   #18
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Talking HEH...

a kak bi bilo da se novim članovima odmah, na početku objasni da buju popili BAN ako i samo pokušaju muljat,a ne samo da ih se moli, kumi , i hrani ..jer po meni trolove treba na dijetu od prvog časa...poslije kad ih krene....

naime , i ja osobno nemam previše povjerenja u čovjeka koji nakon 4 posta suuper povoljno nekaj dila,jel, al tu je i stvar osobne procjene, ak si pohlepnjak za 100 kuna , možeš i sam sebi zabit autogol,prema tome, poanta je sljedeća.;

nisu niti svi Novi trolovi , niti su starosjedioci svi anđelčeki,tak da je to stvar karktera svakog ponaosob,a recimo meni se neda zajebavat s nekim šmrkljom ak me zajebe za 100 kuna, da ga sad koljem, tučem, neznam kaj, al da ću upozorit širu zajednicu na dotićnog, to se ne propušta, dakako, sa temeljom, ne bezveze traćat..

dakle,ak smo skupa i povezani na takav il slićan naćin mislim da samim time možemo smanjiti negativni kontekst koji se pojavio na Tržnici..

dakle,ekipo, ak hoćete nekaj uvalit,prodat muda pod bubrega, ja Vas sve lijepo molim:ZAOBIĐITE NAŠU TRŽNICU!

inače bumo morali osnovati Žderonjski Leteći Odred il Kažnjeničku Bojnu za obračun sa žmukljerima... il barem Podmlatku Žderonja zažmirit na kakvu cipelarku.....

ps-neznam jeste li primjetili kak sam poćel Paskea imitirat s mekim ć....:burn:

sig na dijeti..,bolje on nege JA......
mitzek je offline   Reply With Quote