Nisam stari clan kao neki od vas, niti imam veliki broj postova ali sto se tice trznice kupujem i prodajem stvari koje su u redu i ne zelim nikoga zaje.... a ne bi volio da mi se to dogodi.
U vezi toga imama prijedlog recimo "Crna lista trznice" (znam da ima Prljavi, pokvareni ....) ali treba staviti to kao zasebnu temu. Ako se nekoga zeli staviti na tu listu trebalo bi to raditi u suradnji sa moderatorom koji bi te stvari trebao provjeravati na oba dvije strane i odluciti stoji li zalba na cvrstim temeljima ili ne. Mozda bi moderatora za Trznicu trebalo biti vise da zajednickim dogovorom odluce trebe li neko biti na listi. Ako neko zeli prodavati smece na trznici neka to radi na drugom mjestu a ne na PC Expert Forumu.
Onaj ko bi dospio na crnu listu znao bi tada da je za Trznicu mrtav s time da mu se objave podaci da ljudi znaju sa kime ne treba imati posla.
Mozda je ovo malo radikalno ali mislim da bi se i ovime a i drugim mjerama dalo do znanja fuserima da nemaju sto traziti na ovom forumu