Pozdrav svima na forumu
Evo potaknut temom "GSM Centar" odlučio sam se registrirati na forum.
Naime kao je napisao Shoki007 čini se da je u pitanju prijevara.
Naručio sam od istih sat Samsung S3 frontier 11.04.2019.godine kada je bio na akciji po cijeni 1299kn i besplatna dostava.Budući da nisam dobio povratni mail,sutra sam ih nazvao i gospodin koji se javio odgovara da nešto "šteka" s internetom pa nije automatski odgovoreno na narudžbu,ali da će on to srediti.Nakon toga mi šalje da je narudžba kompletna i da da očekujem dostavu.Budući da ništa ne dolazi narednih dana niti primam obavijest o pošiljci,ponovno zovem GSM Centar 18.04.2019. i dobivam odgovor da je pošiljka poslana poštom 17.04..Dolazi Uskrs i mislim kako je gužva na pošti,pa pričekam još koji dan.Danas 24.04. ih ponovno zovem i pitam što je s pošiljkom a gospodin odgovara da će mi poslati povratni mail,koji naravno nije poslao te sam ga ponovno nazvao.Nakon toga stiže mail u kojem piše,pazite:
"moramo stornirati vašu narudžbu jer smo predmetni artikl prodali."
Napominjem,par dana ranije mi je rečeno da je pošiljka poslana poštom.
Ponovno ih zovem i pitam kako je moguće prodati nešto što je već poslano,a gospodin odgovara da je pogriješio.Sreća moja u cijeloj priči je što nisam uplatio odmah nego pouzećem,ali poklon koji sam planirao pokloniti kumčetu je propao.Očito da sam poslao novce,teško da bi ih više vidio.Toliko o GSM Centru i njihovom poslovanju.
Isprika za malo poduži post,ali ljut sam.