Pretpostavljam da se na mene to odnosi, vjerovao ili ne upoznat sam s pojmom qvl ali u tom trenutku sam gledao da prođem što jeftinije, a u dućanu nije bila gigabyte ploča koju sam u startu htio uzeti koja podržava 95 w proc, a ova je jedina bila cjenovno u istom rangu, nebitno moja greška.Ali sam u slučaju ove b450m prvo pogledao qvl i ploča podržava procesor, ram do 3200mhz, a koja sada ispada da nije ispravna, a na onoj koja nije podržavala ryzen 1600x radilo je sve pod laganim OC-om bez iti jednog problema.Što znači da sam drugi puta ispao veći debil što sam gledao support listu nego kada sam uzeo prvu ploču na blef i onda u panici išao mijenjati jer mi procesor nije na službenim stranicama podržan. Iz navedenog vidim da proizvođač od silne filozofije ni sam više ne zna što će raditi kada je u pitanju jeftiniji hardver, moja greška je što nisam u startu zaobišao asrock i dao 800-900 kn za solidnu ploču i mir, a opt s obzirom da nisam od onih koji moraju imati što jače i skuplje računalo, nego gledam da mogu tu i tamo nešto pristojno zaigrati kada uhvatim vremena naravno da gledam proći jeftinije, druga je stvar što nešto ne radi kako bi trebalo.