View Single Post
Staro 23.04.2019., 09:10   #11360
His Airness
Premium
Moj komp

His Airness's Avatar

Datum registracije: Aug 2012

Arya i Gendry - dokazivanje tko ima većega s tri noža
Arya i Gendry seks - čisti gubitak vremena
Arya i Hound i Beric - također gubitak vremena
Brienne proglašena vitezom - wtf, čemu to? Samo zato da umre u trećoj?
Tu već imamo 15-20 minuta epizode koji su mogli biti iskorišteni puno bolje.
Samo da smo čuli razgovor Tyriona i Brana, to bi već bila epka i pol. Ovako, nešto radnje i filleri...

Ma oke, više sam općenito govorio. Imam dojam da ako nije borba od prve do zadnje minute, da se sve ostalo naziva fillerom, više nikog ne zanima priča.

Jedino se mogu slođiti da je scena Arya-Hound slabo iskorištena, tek toliko da se pokažu zajedno.
Ovo ostalo je meni sve dio priče.
Pogotovo Brienne scena je vrh, znači VRH! Značenje toga, značenje za nju, sve što je vodilo k tome...i to još od Jaime-a. I gluma od Brienne. Znači jebena scena.

Citiraj:
Autor Daddy Pregled postova
Imam neki blagi filing za sada da će se u trećoj odviti Živi - Mrtvi bitka a onda do kraja idu međuljdske, međufamilijske razmirice kojih će se po svoj sili prilika stvoriti još koja.
Ae, nagađujući prema redateljima u 5.-oj je opet fight.-->
Citiraj:
Autor Guls Pregled postova

Arya i Gendry - dokazivanje tko ima većega s tri noža
Arya i Gendry seks - čisti gubitak vremena
Arya i Hound i Beric - također gubitak vremena
Brienne proglašena vitezom - wtf, čemu to? Samo zato da umre u trećoj?
Tu već imamo 15-20 minuta epizode koji su mogli biti iskorišteni puno bolje.
Samo da smo čuli razgovor Tyriona i Brana, to bi već bila epka i pol. Ovako, nešto radnje i filleri...

Ma oke, više sam općenito govorio. Imam dojam da ako nije borba od prve do zadnje minute, da se sve ostalo naziva fillerom, više nikog ne zanima priča.

Jedino se mogu slođiti da je scena Arya-Hound slabo iskorištena, tek toliko da se pokažu zajedno.
Ovo ostalo je meni sve dio priče.
Pogotovo Brienne scena je vrh, znači VRH! Značenje toga, značenje za nju, sve što je vodilo k tome...i to još od Jaime-a. I gluma od Brienne. Znači jebena scena.

Citiraj:
Autor Daddy Pregled postova
Imam neki blagi filing za sada da će se u trećoj odviti Živi - Mrtvi bitka a onda do kraja idu međuljdske, međufamilijske razmirice kojih će se po svoj sili prilika stvoriti još koja.
Ae, nagađujući prema redateljima u 5.-oj je opet fight.
His Airness je offline   Reply With Quote