View Single Post
Staro 20.04.2019., 22:29   #40910
The Exiled
McG
Moj komp
 
The Exiled's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2014
Lokacija: Varaždin
Postovi: 6,763
Već si jedno vrijeme premišljam i razmišljam o drugom biciklu, pa čisto da provjerim (ili bolje rečeno da potvrdim) da li sam lud, bedak ili sve od navednog. Obzirom da me sad već vremešni Cannondale F4Z 2008. model još uvijek vjerno služi, te uz redovno održavanje i servisiranje ne pokazuje znakove skorašnjeg odlaska u vječna lovišta - žal mi ga je prodati za neke sitne nofce, tek tolko da ga se riješim, pa Cannondale ostaje do daljnjega. Nedavno je (opet) dobil nove gume, kočnice, pedale i gripove, dok su pogon, rotori, kazeta i vilica (RockShox Tora 302) još uvijek dovoljno dobri, da ne traže momentalnu zamjenu. I kad dođu na red, dobro budu došli.

Kaj se tiče novog bicikla, HT modele sam isključil, jer pored spomenutog Cannondalea, neću i ne trebam još jedan HT. Osim toga, sestra je jedno vrijeme imala KTM Ultra Flite 27 i moram priznati da su 27.5" modeli - taman zamjena za 26", ali i taj je bil HT, tak da na kraju nisam završil kao potencijalni kupac kad ga je odlučila prodati, jer eto B.A.B.E. i impulzivna kupnja idu rukom pod ruku. Ono kaj sam htel reći, je to da sam pregledom domaće ponude izbor suzil na Rocky Mountain Thunderbolt 750 i CUBE Stereo 140 HPC Race, pa se tu opet vraćam na početni dio posta u kojem sam lud, bedak ili sve od navednog, jer opće razmišljam o ovakvim modelima.

Postoji li uopće kod nas kakva alternativa za iste, slične ili manje nofce, a opet da je riječ o 27.5" | FS | L veličina rame modelima, koji ne dolaze u neon, acid i općenito kričavim bojama?
The Exiled je offline   Reply With Quote