Citiraj:
Autor xlr
Zamijenio i ja bateriju na S7 u svom selu, 150kn original, 100kn ruke. Isto sam dobio poklopac free (inace je 30ak kn). Phone info ne resetira counter ali prikazuje 98% za battery health (stara baterija je imala 550ak ciklusa i ispod 80%).
|
Citiraj:
Autor xlr
Ova moja nova baterija je nakon jednog punjenja i nekoliko dana sjedenja u idleu sa 98% pala na 90%. Uopce ne koristim mob. Usporedit cu je za vikend sa curinim izraubanim S7 kako se drzi kod yt playbacka, ali nisam zadovoljan. Ved dvaput je dosla do 1% i tu stoji jos nekih 1h sot-a ili pola dana. Napravit cu par testova, javit se tipu i objasniti problem. Ako ne zna sta napraviti vratit cu staru bateriju koju mi je prilozio uz mob.
|
Riješio ovaj svoj slučaj sa S7 i zamjenom baterije. Dobio novu u ruke, ugrađena, zamjenjen poklopac. Testirao nekih 20ak dana, sve radi po ps-u. Ocito je bila feler baterija. Nažalost taj S7 sjedi u ladici (nije na prodaju) pa ga nemam kako testirati i povući paralele da to ima smisla.
Napomena ako imate crni S7 i mjenjate zadnju maskicu (kad se skida ljepilo zguli se boja) - na original coveru vam piše IMEI i neki podaci što se teško vidi, vidi se pod svjetlom/flešom. Novi cover vam neće imati te podatke