View Single Post
Staro 20.04.2019., 10:29   #1056
boris1408
Premium
Moj komp
 
boris1408's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2007
Lokacija: Petrinja
Postovi: 190
Citiraj:
Autor prileee Pregled postova
Cloud stinger imam i bez igranja po equalizeru i dobre zvucne su govno. Da ih nisam platio 200 kn prakticki nove s trznice debelo bi pozalio. Za usporedbu superlux hd 661 slusalice su bolje tri puta u svim segmentima zvuka.
Znam da je to i ocekivano od "gaming headseta" vs slusalice ali kad se kolega vec spomenuo stingera nije zgorega napisat.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Ajde da i ja kažem koju pametnu nakon podosta vremena .
Apsolutno se slažem. Po mjerenjima se može vidjeti da su to puno bolje slušalice što se tiče zvuka.
Ono što je meni kod HyperX-a super je kvaliteta izrade. Imam njihovu tipkovnicu, podlogu i slušalice (cloud 2) i ne znam niti jedan brend koji proizvodi tako kvalitetnu periferiju. Što se tiče zvuka na cloud 2, ono . Za neznam, 100e to bi moralo biti puno bolje. Ok zvuči dok ne probaš neki dobar Sennheiser, ali poslije toga zvuk pada u vodu. Pokušavao sam ja to sam popraviti sa equalizer-om, ali kako me jebe tinnitus, a i uši mi nisu baš kao prije nisam bio baš zadovoljan.
Onda sam naletio na ovo ČUDO. Odmah sam rekao, "to je to, tako slušalice trebaju zvučati". Isprobaj i biti ćeš oduševljen. Jedina mana je to što košta 80e, no trial je 10 dana i da se resetirati. Za 20-30e ne bi ni razmišljao da ga uzmem, ali 80 je malo puno.

Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
A gledaj, ako možeš potegnuti još 50kn, Logitech G633 se već nađu za tu lovu. Ili još bolje, G933 rabljene ako nabaviš s garom.
HyperX Cloud Alpha se uvijek spominju u top listama. CloudII isto tako.
Imaš i Razer Kraken Pro V2, dosta dobre slušalice.

Ali, hoćeš više mjuzu slušati, uzmi neke Sennheiser slušalice, i na miru si.
Npr. Sennheiser GSP 300. Ili HD559.
Slažem se za Sennheiser GSP 300 i HD559, ali htio bi ubaciti i jednu malo jeftiniju opciju. Ja preferiram IEM za slušanje mjuze, a kako sam popušio nekih 100e kupujući neka chi-fi sranja i neke brandirane slušalice (mid range segment) ubaciti ću i tu jednu preporuku.
LINK Slušalice se daju kupiti za 7-15e, ali ima par stvari koje morate znati. Ima dosta kopija i to su slušalice koje obično dolaze sa BT playerom i zato im je kabal jako kratak (neće doći do džepa, već do prsa). Najbolje im je zamijeniti kabal (LINK na moj rad ). Načina kako provjeriti dali je kopija ima, ali svatko tko ima imalo sluha, zna jesu original ili ne čim ih posluša. U prvom review-u sa linka ih frajer slika i uspoređuje sa ER4PT and HD6xx (HD650)​, koje su puno skuplje slušalice, a i sami vrh među hi-fi scenom tako da za 7e možete samo dobiti.
Najvažnije je da ne naručujete crne jel su većina kopije, a i prodavači to često neznaju pa bi se mogli naći u neugodnoj situaciji. Ja sam uzeo 4 para (bijela) sa ebay.de i sva 4 su original. Ako bude potrebe, linkam sellera, ali isto tako se držim toga da ako sam ja dobio originale, ne znači da će te vi .
boris1408 je offline   Reply With Quote