N0teb00k n00b
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Autor Gabre
Na takve kao tebe sam alergican na cesti jer ste sebicni, tvrdoglavi, i nesolidarni prema drugim vozacima na cesti.
|
Alergije se danas lako liječe, evo link na lijek iz mog rodnog kraja:
Belodin
Učinkovit antihistaminik, možda da uzmeš koji prije sjedanja za volan. Definitivno pročitaj ako se nakon toga smije upravljati automobilom.
Citiraj:
Autor zalman1
|
Nije mi jasno gdje u svom postu govorim da je u redu konstantno voziti u lijevoj traci i da se ne mislim micati tebi, Gabretu i sraletu.
S obzirom da smo očito prespavali čitanje s razumijevanjem u osnovnoj školi (p.s. isto je gradivo od 1-4 razreda osnovne), a bome i uvijet za mogućnost logičkog, kritičkog razmišljanja kao i kvalitetnog sudjelovanja u debati. Budem se ponovio.
Citiraj:
Autor darkydark
Da se razumijemo, nije se nikakav problem maknuti u desnu, samo prije nego idući put kreneš blicat, ajde razmisli u koju desnu? da kočim i guram se između dva šlepera zato jer se tebi žuri i vozi brže od mene? Da usporim i naguzim se iza Dejžavu Tica koji jedva i ide tih 90? Ili da zbog tebe nagazim na barem 160 da što prije obojica zaobiđemo onaj bus pa ti se maknem što prije?
srale7 pilo moje, pa ako se već vozimo po ograničenjima, šta koji ku*** imaš trubiti i blicati? Dok zaobiđem bus i tih 6 šlepera, pomaknem ti se, samo ti vozi koliko ti srce hoće, nije problem, al daj malo ohladi i strpi se. Autocesta nije tu za tebe RRejsera nego za sve nas, a zato su i tu jeb**a ograničenja
Možemo svi srat po svemu koliko hoćemo, ali na kraju dana prometna pravila su poprilično jednostavna i vozačku može dobiti i osoba s blažim oblikom mentalne retardacije. Znakovi su veliki i šareni i poprilično jednostavni. Ako do sad nisi skužio svi uvijek stoje uz cestu. Ne bi ih trebao biti problem pratiti i poštivati.
|
i5 8500T, H310I-IM-B, 32GB, 10GbE X-3
1x 150GB Intel S3520, 3x2TB Crucial MX500, 4x12TB Toshiba MG07ACA12TE
Truenas Scale
File Share, Plex, Jellyfin, Nextcloud, qBittorrent
|