Citiraj:
Autor Elven
Pričaš ko naši stručnjaci i političari, u nekakvim bajkama.
.....
|
Nema potrebe da se vređamo, mogao si samo reci da se samnom ne slazes a ne me nazivati politicarom.
Citiraj:
Autor Elven
Naplatiti kazna od 20 hiljada kuna tim pijancima koji si kupe auto za 1500kn i voze ga dok ga ne razbiju....
|
S obizorom da nisi shvatio, jos cu jednom izreci poantu, a to je da kazna covjeku bude kazna a ne poticaj da i dalje radi sranja, nebitno o kojoj se cifri radi. Da li si sad shvatio poantu? (retoričko je, nemoras odgovarati). Ili jos bolje ako to netko radi konstantno pocastiti ga cuzom.Jer takvom nije mjesto na cesti za volanom. Necu te pitati sad da li se slazes samnom jer pretpostavljam da si zdrav u glavi pa se slazes s ovime sto sam napisao. (nemoj me razocarati

).
Citiraj:
Autor Elven
Represija protiv takvih bi apsolutno trebala postojati. Ali ti pričaš o kamerama i autoputu. Takvi se ne voze 200 sa CH registracijama po autoputu..
|
U prvom postu sam se osvrnuo na kamere na autoputu a u drugome sam komentirao ove pijanice u starim krampovima. Ako sam povrijedio neki tvoj poslovnik ispricavam se.
Citiraj:
Autor Elven
Čisto da te educiram, na autoputu se Njemci boje kazni za premali razmak... te kazne su drakonske navodno (rekao mi Njemac).
|
Aha, boje se kazni za premali razmak. A kako se onda tek boje kazni za dijelove autoputa gdje je ograničenje recimo 130 a oni se voze 200km/h? Ali svejedno puno ti hvala, cijenim to sto si me educirao. :rispect :doubleFacepalm
Citiraj:
Autor Elven
Dajte prestanite pričati "ovi sa CH registracijama i DE registracijama i PM registracijama se voze jer imaju brze aute, a ja sam ljubomoran i nemam BMW M3 novi".
Takvi ako naprave jednu nesreću u RH puno sam rekao.
........
Meni je to grozno i katastrofa, i nekako na tome moramo poraditi. A ne biti ljubomorni na bogataše iz Švice.....
|
U principu da, to je zapravo poanta mojeg postanja, da iskazem nezadovoljstvo i jal te svoju teznju ka kupnji nove MTrojke. Čisti balkanizam i primitivizam, cim kazes nesto lose protiv takvih vozača, odmah si jalan i ljubomoran na auto. Svaka cast, to stvarno nemogu nadmašit.