Tema: Automobili
View Single Post
Staro 19.04.2019., 15:08   #43597
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor Master_Hrc Pregled postova
Slazem se s ovime kaj si reko, samo mala digresija. Pijana ekipa u starim kramama, pa njih stalno kaznjavaju zboj pijanstva a oni se i dalje voze. Opet zato jer su kazne pusiona. Da se takvom pijanom idiotu oduzeo auto i naplatila kazna od 20 hiljada kn a za sljedece pijanstvo pospremilo u ćuzu vise se ne bi vozio pijan...
Pričaš ko naši stručnjaci i političari, u nekakvim bajkama.

Naplatiti kazna od 20 hiljada kuna tim pijancima koji si kupe auto za 1500kn i voze ga dok ga ne razbiju.

Objasni mi molim te taj proces. Ako kažeš ovrha, jasno ćeš mi dati do znanja da dugo već ne živiš u LN i nemaš pojma o stvarima o kojima pričaš.

Represija protiv takvih bi apsolutno trebala postojati. Ali ti pričaš o kamerama i autoputu. Takvi se ne voze 200 sa CH registracijama po autoputu.

A vjeruj mi po Njemačkoj se voze 200 po autoputu i tamo gdje je ograničenje. I to švabe. Znači da kazne nisu tako kako ti pričaš.

Čisto da te educiram, na autoputu se Njemci boje kazni za premali razmak... te kazne su drakonske navodno (rekao mi Njemac).

I tu se slažem s njima. Brzina od 200 nije problem ako nema nikog, ali brzina od 130 može biti problem ako si se nekome zalijepio na guzicu.

Dajte prestanite pričati "ovi sa CH registracijama i DE registracijama i PM registracijama se voze jer imaju brze aute, a ja sam ljubomoran i nemam BMW M3 novi".
Takvi ako naprave jednu nesreću u RH puno sam rekao.

Meni je 5 puta tužnije kad se debil sa starim kombijem vozi ko kreten (možda i po ograničenju, ali valjda ima star, polu neispravan, pretrpan kombi), i onda ubije curu koja mirne duše čeka zeleno svijetlo na semaforu.

Meni je to grozno i katastrofa, i nekako na tome moramo poraditi. A ne biti ljubomorni na bogataše iz Švice.
Elven je offline   Reply With Quote