Tema: Automobili
View Single Post
Staro 19.04.2019., 11:33   #43591
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor poweeer Pregled postova
Slazem se s dijelom da treba sprijeciti gastrabajtere da izvode ludosti. Takve i slicne ce kamere rijesiti. Mada opet to nije uzrok prometnih s smrtnim posljedicama, vec prije receno, pijani u kramama starim 20 godina koji rade teske prometne prekrsaje po gradskim prometnicama, ne na autoputu.
Na dionici Zagreb-Osijek je kriminalno kako voze, pogotovo cobani s CH registracijama, apsolutno strasno.
Zadnji puta kad sam bio u HR sam bas jednog ustopao na autocesti i nisam mu dao da me pretekne dobrih 20km jer je naletio valjda s 300 i poceo blicati. Koma

Ali po meni svakako, kamere treba postavljati po gradovima i selima, autoput prije maknuti ogranicenje na nekim dionicama ako je CO2 prihvatljivo a presretace koristiti za tesko kaznjavanje blicanja, nasadjivanje iza vozila radi pretjecanja i slicno cobansko ponasanje.
Slazem se s ovime kaj si reko, samo mala digresija. Pijana ekipa u starim kramama, pa njih stalno kaznjavaju zboj pijanstva a oni se i dalje voze. Opet zato jer su kazne pusiona. Da se takvom pijanom idiotu oduzeo auto i naplatila kazna od 20 hiljada kn a za sljedece pijanstvo pospremilo u ćuzu vise se ne bi vozio pijan...
Master_Hrc je offline   Reply With Quote