View Single Post
Staro 19.04.2019., 08:41   #2799
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
@nhooyd

Predrasude su jebena stvar. U teretani, pogotogo ako ima više korisnika, jasno da može postojati osoba koja utjelovljuje sve tvoje strahove i predrasude ali bude jedna. Nisu ostali takvi.
Kad sam prvi puta 2001 kao klinac od 18g došao u gym, skoro sam odustao jer upravo sam naletio na jednu budalu koja je bila sve to kako sam zamišljao ekipu tamo. Ostali koji su išli duže su znali su doći u pomoć ili pri benčanju ili savjetima da nisi u dobrom položaju ako su te vidjeli da se frčeš ili slično i vidjelo se da su tamo zbog sebe, dok taj jedan je baš što kaže @Mommistake pametovao i dijelio "savjete" kako što treba ili ne treba, a lik nije imao pojima.
Više puta sam kretao i odustajao, što zbog dobrih izgovora, što zbog drugih razloga ali uvijek je na 20-30 ljudi bila jedna bena.

Za čudo božje, sad gdje i što treniram, svi normalni. Ili jednostavno ne primjećujem takve čudake.

Budala uvijek ima. U teretani, na poslu, u familiji i na ovom forumu. Samo je bitno koliko ćeš si dozvoliti da te to pogodi

Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Brko je offline   Reply With Quote