Citiraj:
Autor xulos
Takoder, aod mi je totalna glupost, vise mi fali ledica na s10e nego svi featuri koje su dodali/ostavili. Prvo sto ugasim na mobu je taj aod i edge apps.
|
Led-ica je bila genijalna stvar, bas steta sto je nisu zadrzali...
Nije cudno da gasis edge apps kad ni nemas edge na s10e

Salim se, to sam i ja dosad uvik gasija na svakom samsungu, ali sad na s10 se lagano
navikavam. Frend mi proda spiku da je odlicna stvar, covik koji prvi put ima Galaxy nakon 100 godina kad nije ni postoja edge ekran

... Uglavnom koristim taj eđ ponajvise zbog cistog desktopa (sve bitne aplikacije i folderi su u eđ-u), smart select toolsa i jos par zgodnih alata kojima mozes pristupiti u svakom trenutku, cak i dok si usred neke aplikacije jer ne treba izlaziti na desktop - to je velika prednost IMO...
Sto se tice Aod-a, meni je on koristan i drzim ga upaljenog skoro cili dan. Ali, slazem se, ne moze zamjenit klasicnu Led-icu, sluzija bi bolje ko nadopuna Led-ici za detalje o notifikaciji ako mene pitas. No ima Aod i prednosti jer prikaze sve notifikacije za razliku od Led-ice koja bi prikazivala samo zadnju ili onu prioritetnu (ovisno o postavki). Definitivno je najbolja kombinacija Led + Aod ali ako mogu birati samo jedno, izabra bi Aod uz uvjet da ga jos dotjeraju.