View Single Post
Staro 17.04.2019., 07:04   #4641
Mario92
Omicron Alpha resident
Moj komp

Mario92's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Citiraj:
Autor devaa Pregled postova
Da nejdemo u nebulozne diskusije i nepotrebne filozofije. Da je samsungov exynos toliko dobar samsung nebi koristio snapdragon u startu, da je toliko dobar nebi postojale verzije sa exy i sd, bolje fotografije ili ne ako hoces fotografiju kupis dslr sko hoces fotku kupis mob. I drustvene mreze umanjuju kvalitetu prvobitno nspravljene fotografije pa stoga i ne mozes primjetiti neku razliku.

Ali da je exynos gori i po pitanju toga, baterije, grijanja i same performanse uredaja zna i mala beba.
Neka oni bubaju svoj exynos koliko hoce, ali onda neka smanje i cijenu uredaja. A ne da uredaj sa boljim chipsetom kosta isto kao i uredaj sa losijim.
Da znaš o čemu pričaš onda bi znao da Samsung koristi Snapdragon u Americi jer nema patent na CDMA kao što ima Qualcomm, pa je prisiljen koristiti Snapdragon. Tamo gdje je normalna GSM mreža koristi Exynos, koji je izvrstan SoC i stoji rame uz rame flagship Snapdragona kojeg god želiš.

A ovo "u startu" uopće ne razumijem kaj to znači s obzirom da koliko se ja sjećam Samsung je koristio Hummingbird SoC još u Galaxy S.

Isprike na offtopicu, ali htio sam razjasniti nebuloze koje se pišu ovdje, da ne bi neka naivna duša stvarno povjerovala u to da je exynos smeće a snapdragon ukazanje boga.

Ryzen 7 5700G

AsRock B550 Pro4

HyperX Fury DDR4 3000MHz (4 x 16GB)

Kingston A2000 1TB NVMe

Intel 660p 1TB NVMe

Fortron Hexa 400W

Random PC case

Proxmox VE

95% of the world is retarded, I'm glad I am the 10%.
Fujitsu U7311

Intel i5 1135G7

16GB DDR4 3200MHz

SK Hynix P31 Gold 1TB

13.3" FHD IPS

Mario92 je offline   Reply With Quote