Kad mi kažeš da provjerim dal je staklo na kameri, znaš da ću ići osobno provjeriti, ne?
Dobro, nisam sad ko ćelavac JerryRigEverything išao konjski stiskati, ali pod skalpelom ne ostavlja ogrebotine.
FPR sam općenito na mobovima kratko koristio: stražnji na Nokia 7+ i G6 play (ukupno tjedan dana), prednji kad sam malo ženin Moto Z koristio. Bočni FPR mi je bolje rješenje od ostalih, reagira instantno, s tim da nije riješen idealno: nedostaje mogućnost zaključavanja pritiskom FPR-a! To Moto Z s FPR na prednjici ima - ne razumijem koja im je ideja izbaciti takvu korisnu funkciju. Dodatno sranje je da je fizička tipka za paljenje prebačena lijevo - totalno nepraktično i neergonomski.
Otključavanje FPR-om bez dizanja mobitela je jednostavno rješivo dodavanjem drugih otisaka prstiju - palca lijeve ruke, kažiprsta desne ruke. Fun fact - otisak prsta radi neovisno o orijentaciji u odnosu na senzor - pali se i sa "krive strane" u odnosu na orijentaciju tokom konfiguracije.
Najviše me smeta googleovo/motorolino namjerno izostavljanje "dark mode/theme" na mobitelima - kako god da se odabere u postavkama, uvijek su googlefeed, settings menu i slični meniji bijeli

Na lineageOS možeš odabrati to i čak boju akcenta po volji - pokazuje da se može bez većih problema.