View Single Post
Staro 16.04.2019., 14:24   #4633
devaa
Banned
Moj komp

Datum registracije: Mar 2013
Nisam imao problema sa kamerom na g6, da je lg fejalo puno tokom godina to svi znaju. Ali ne oslanjam se previse na benchmark testove kao ni famozne testove kamere dxo-a.

Jbg samo kazem svoje misljenje. Ako vec dajem pare onda ne zelim dat iste pare znajuci da neko tamo preko oceana dobiva bolje u istom pakiranju za iste pare. I ovak imaju jeftinije uredaje i bolje pogodnosti kod operatera + pdv za razliku od nas.

Naravno vece su trziste, ali ja ne zelim kupit telefon sa losijim socom jer njemu na poledini pise samsung dok neko tam kupi sa boljim za opet iste pare jer eto zivi u americi. Ko voli nek izvoli ja cijenim novce koje zaradujem i vrijeme koje potrosim da bi dosao do njih stoga necu pristati na manje jer neki tam benchmark je pokazao da exynos je sporiji za sekundu od sd u otvaranju app na par sekundi. Stavi ih u day usage prosjecnog mozda i zahtjevnijeg korisnika pa mi onda baci razliku. A ne oni youtube testovi koji traju 6 minuta. Jer frajer je na oba uredaja upalio 10 app i zakljucio razlika je nebitna. Pa dobro ako njemu je onda nek on baca pare i podrzava takvu politiku ja necu.

Ja sam njihov kupac i ja dajem novce njima se zivo jebe za korisnike i zasto bi ja onda opravdavao njih kad oni na meni zaraduju.
devaa je offline   Reply With Quote