View Single Post
Staro 15.04.2019., 19:29   #6772
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Master_Hrc Pregled postova
Pitanje za S10 ekipu. Da li ima opcija u kameri nesto tipa selective focus ali da je moguce totalno zablurati sve osim objekta u focusu. Ali ono ful zablurati da se samo obrisi vide. Na mom s9 toga nema zbog jedne kamere. Naime, dobila je skvo takvu sliku od frendice sa P20 Pro pa se sada zapiknula za taj P20, pa bih ju pokusao obrlatiti na s10 ako to ima. Isto tako prije par stranica smo pricali o bezicnom punjenju pa ste mi predlozili od ikea punjac. Evo jucer ga nabavio i stvarno odlican. 120 kuna a mob se puni skoro ko na kablu :cheers
Postoji live focus koji mijenja nekadasnji selective focus (mislim da se tako zva). Daje mogucnost blura i jos nekih efekata koje mozes dodavati i mijenjati intenzitet po zelji cak i nakon sto opalis sliku.
Dobijes solidan blur, ali ne onakav kao na huawei mobitelima. Zena mi ima Honor 10 i mogu reci da radi bas jeben blur efekt kad slikas nekog u portret modu. Dosta je dramaticniji taj efekt nego ovaj kod Samsunga...
Ispod je screenshot sa live focus modom.

Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
Ja ne razumijem to besmisleno kopiranje svega,

Pa taj interface je toliko los sada, to guranje lijevo desno, pa nemos snimati i slikati istovremeno, pa ja ne razumijem kakve droge oni koriste.

Tako su na pixelima zasrali, na samsunzima, na huawei, ne kuzim

Od tako jednostavnog super sucelja, oni naprave 20 koraka unazad i naprave totalno ne funkcionalno ne ergonomsko sucelje
Da, interface je dosta nezgrapniji nego onaj stari, pogotovo sa tim glupim i nepotrebnim svajpanjem... Ocito jos jedan besmisleni trend kojeg svi moraju gurati, osim Lg-a (svaka im cast na tome).
Btw, mozes snimati i slikati samo opet moras svajpati do video moda, pokrenuti snimanje pa se na desnoj strani ikona za promjenu straznje/selfie kamere pretvori u onu za slikanje...
Sve je to nekako preglupo i nepotrebno zakomplicirano ako mene pitas

Zadnje izmijenjeno od: Sn4k3. 15.05.2025. u 11:47.
Sn4k3 je offline   Reply With Quote