A gle, skoro sam komp kupio od tebe kada si prodavao pa sam ti mogao odmah pokazati slike

ili ako si u Zg ikad rado cu popit cugu da forumasem.
Imam koze, ali kazem nije drasticno kao sto zna biti - sad mi je 27 pa je i to jedan od faktora. Rado cu sherati slike, iako ne vidim bas potrebu, ne znam kome bi se dalo fantazirati ovdje da izlazem ljude za bezveze.
I btw, nisam ja uvijek bio debel, kroz 5-6 godina sam se digao na tu kilazu. A bez gyma? Jebiga, to sam se sam zajebao jer sam imao odredjene predrasude prema gym ekipi.
Sto se tice prehrane jeo sam sve, raznoliko svaki dan, dosta povrca, veganski dani da jos vise pojacam povrce - variva itd. Zitarice - bulgur kuskus riza zobene jecam, od mesa svasta najvise piletina i riba. Pio multivitamine (dualtab) i omega 3 i magnezij.
Prije: puno piva, dnevna razina skoro, puno kruha, suhoga (slavonac), late night binge uzivanje, kebabic dostava, pizze, grickalice, mislim da sam stalno imao nesto u ustima.
Meni nije bio cilj smrsaviti pa se vratiti na stare neke navike, zato i dosta ljudi povrati tezinu koliko mi je poznato. Ali kazem, sad jedem dosta vise, radim sa trenerom i laganini se popunjujem. Mozda i jesam pretjerao malkice bas do 65 ali mislim da sam na vrijeme stao.