Citiraj:
Autor Manuel Calavera
U pravu si. Imam već 32gb u ovome, a ne treba mi gro aplikacija.. Ovako je preko 2000kn, a za 2300kn sam vidio xiaomi pocophone f1 koji je hardverski skroz drugi level - high end (kontam kasnije bi počeo štekati s godinama), pa opet ovih dana bi se navodno trebao najaviti f2... No to bi vjerojatno išlo bliže 3000kn, a ovo je što kažeš 1600...
Malo ću stavit to na čekanje, no prema svemu sudeći sljedeći mob je 99% xiaomi
|
Ma ako nisi tko zna kako zahtjevan korisnik i ne drndaš igre i gluposti po mobitelu nema potrebe za high endom. A i to štekanje nije više toliko izraženo kod Androida - kad osjetiš trzavice vratiš mobitel na tvorničke postavke i ko nov. Ja imam RN3 Pro već dvije i nešto godine i radi kao i prvog dana - 2 puta sam ga očistio od slika i gluposti (te usput updateao softver) šta se skupe s vremenom i vratio na tvorničke i radi bez problema.
Citiraj:
Autor dakky
Ne znam jel to normalno ali kao da je programirano.... Mi 5s Plus kupljen 04.07.2017. od pred par dana baterija ODJEDNOM ne traje 3 dana nego se prazni ko mutava, dakle tipa 100% prije spavanja, 40% kad se probudim... nije mi bas jasno... jel ozbiljno tako da se mora kupit novi mob ili se nešto uvuklo? A brijem da nisam stavljao nove aplikacije... ono što me čudi je da je odjednom postalo tako.
|
Nešto se ljudi žale da im A1 na bonove guta bateriju u zadnje vrijeme. Šta ti kaže mobitel, što ti troši bateriju najviše?