Citiraj:
Autor freddie
Imam dilemu, Stratos ili Huawei GT
|
Citiraj:
Autor sinke.ZG
Kakav je huawei gt
|
Stratos ima problema sa gumbima ( ispadaju ) a i kuciste zna puknuti kad stavite metalne remene.
Huawei Watch GT ima dosta neprecizan senzor za otkucaje srca. Zatvoren OS, ne moze se nista instalirati na njega. Baterija mu je pak izvrsna.
Stratos je cca 1200kn. Huawei Watch GT cca 1500kn.
Moja preporuka bi bila za Galaxy Watch Active za cca 1600kn.
To su cijene sa nabava.net. Preko oglasnika ili stranih web shopova se da naci nesto povoljnije.
Ukratko, idite na Galaxy Watch Active.
Citiraj:
Autor xlr
Možda ga nekad budem koristio za bajk. Po recenzijama HR je loš i to me ne motivira da ga koristim za ozbiljnije praćenje bike aktivnosti. Na Garmina sam imao našarafljeno senzore kadence i HR traku i barem su podaci bili točni... Ovo nije sportski sat i sve je to samo zgodan gimmick (imho. Zato ne vidim smisao korištenja tih funkcija). Nažalost bojim se da ništa ni od kupanja u moru, ne mogu ga zamisliti punog soli uz taj rotirajući bezel. Jbga, htio sam šminku, dobio sam šminku 
|
Ja imam taj sat od prvog dana kad je dosao u prodaju. Sve si lijepo napisao.
I ja vozim bajk ( MTB ) kao i ti.

Vjeruj mi HR nije los, dapace jako je precizan. Testirano usporedno sa Apple Watch series 4, Suunto 9 Baro i Polar Vantage V ( za kojeg kazu da ima najprecizniji senzor za HR ). Dakle, za test nisam nosio chest HR senzor, nego samo satove na ruci. Rezultati su bili skoro isti za sva 4 navedena sata. Tako da iz prve ruke kazem da je HR senzor odlican.

P.S. Galaxy Watch mi ima puno precizniji GPS nego Suunto 9 Baro. Galaxy tocnije iscrta rutu nego Suunto. Iznenadio sam se pozitivno. Suuntu sam prodao.