View Single Post
Staro 12.04.2019., 16:59   #2960
JuiceBox
Xulos :)
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Sta si se sad ti uzjebo since 2007 Ja koristim iPhone od 4orke do eto prije par mj kad sam se razocarao sa 8icama i presao na s9+/s10e. Nitko novce nije spomenuo, svatko nek koristi sto hoce, ali brate mili top marka top klasa , ekran na xr kao sa handheld uredaja za naplatu parkinga.Mislim znam kakav je ekran bio na iPhone 8, koma naspram amoleda. Nije mi namjera pokretat klasicnu raspravu sto je bolje iphone ili android, poanta je toga da sto vise mi sadasnji/bivsi korisnici rantamo o nekim stvarima i usporedujemo s konkurencijom veca je sansa da se oni trgnu i nesto promjene. Nemozes mi reci da je ok sto ios od verzije 10 do nadolazece 13ice izgleda isto. Znaci zelis premium, svojim novcima placas razvoj premiuma, i onda dobijes istu stvar od prije 5 godina u lijepsem kucistu? To kao da kupis G20 trojku i unutra unjtrasnjost iz kockice, ispod haube stado konja i brdo tehonolgije a brzinomjer jos onaj narancasti digitalni . A zamisli posla promjenit izgled ikona. Male stvari cine covjeka sretnim, nekuzim sto im je to problem promjeniti. Xr da ima ekran od Xa bio bi odlican. Uostalom , vracanje X u proizvodnju dovoljno govori o tome.Nemoze nitko rec da hardverski Xr kosta vise u proizvodnji od npr s10e? Pa zamisli iphone specifikacija s10e sa iOS om gore? Iducih 5 g nebi morao zamjeniti mob.