Tema: Automobili
View Single Post
Staro 12.04.2019., 10:22   #43503
domy1
Yugokiller
Moj komp

domy1's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Ekipa, da li mi netko može preporučiti neku pastu (polir pastu), univerzalnu, da malo riješim neke crtice na autu + da dobijem malo na sjaju.

Tražim nešto univerzalno, nisam upoznat s tim pastama.

Vidio sam neki dan na TV-u neku reklamu za neku univerzalnu, ne znam je li click bait ili fakat funkcionira, no 500kn mi je previše dati za 2-3 dl paste.

Hvala

ULTIMATE COMPOUND je najbolje, a da ne ukenjaš s poliranjem. Čist auto, dvije mikrofibre i strpljenja. Ja sam je koristio s DA nastavkom za bušilicu i odlična je. Ovisno o boji auta, možeš i ne moraš dodatno prijeći s ULTIMATE POLISH. Nakon svega fino prijeđeš s ULTIMATE WAX i to ponoviš svake godine 1-2 puta. Ovo nije nikakva reklama, niti imam ikakve veze s njima, osim šta sam njihov kupac. Jednostavno je radit, samo se držiš osnovnih uputa.

Slažem se sa ŠOLE, ali opet kasnije imaš tragova od "pacijenata", tako da ju je dobro imat za sitne stvari doma, Također ispod kvaka od auta se relativno brzo pojavi, pogotovo ako imaš tvrde nokte kao ja, pa bili ili ne bili odrezani
Kvalitetno poliranje s voskom je 800-1000kn za prosječan auto, i sam sam bio jednom bio kod najpoznatijeg Doktora

Zadnje izmijenjeno od: domy1. 12.04.2019. u 10:28.
domy1 je offline   Reply With Quote