Tema: Anthem
View Single Post
Staro 12.04.2019., 08:38   #102
Deathwish
overpowered
Moj komp

Deathwish's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
Jos gore, prosle godine prikazali trailer, a igra nije nsita od toga imala unutra niti je ista bilo gotovo. Kao sta je receno gore, gladili su cunu malne 7 godina, i u manje od godinu su probali napravit nesto.
Nabili pritisak na ljude, non stop mjenjali koncepciju igre. Sad ima letenje, prilagodi levele za letenje, onda dodje neka budala i izbacimo letenje, redizajniraj sve levele za hodanje, onda dodje neki kreten, vratite letenje.... ljudi radili na igri a nisu je ni igrali (ni testirali) jer NISTA nije bilo gotovo. Igra je panicni pokusaj da nesto naprave i naplate punu cjenu.
Ljudi su cupali kosu, zatvarali se u sobe i plakali od stresa, isli na bolovanje od par mjeseci, senior tim je jednostavno otisao radi tih sranja, totalno rasulo. Prilicno sam uvjeren da su u upravi imali kojeg hrvata iz drzavne sluzbe, jer ova kolicina nesposobnosti je jebeno urnebesna.

Nakon SW TOR engine debakla i ona 2 kretena u nabavi, micanja Drewa sa ME2 gdje je kvaliteta isla u mp3, ME3 mac walters i c.hudson debilizma, MEA katastrofe i sad Anthema, samo redaju propast projekte. Dani su im odbrojani nazalost.

Al nista ih ne sprijecava da naplate smece kao AAA naslov, tu nemaju nikakvih problema.
Jedva čekam Dragon Age 4 gdje zli elf koji izgleda ko Trump želi napraviti zid da drži napaćene darkspawnove sa sombreroima podalje od svoje zemlje. (jer su naglasili da će priča biti politička)

Sve dok ubijas 5 istih tipova neprijatelja u nedogled i kupuješ lootboxove sa voiceactingom od sobe 5 napušenih studenata 1 godine likovne akademije