deca..
ako si mi sami nebudemo radili reda među članstvom, ovaj naš community bu se pretvoril u kokošinjac!!
sa dolaskom novih ,mlađih i nadobudnih članova primjećuje se veeliki pad u kvaliteti komuniciranja, fer i prijateljskih odnosa koji su uvijek ovdje vladali, pa kao jedan od starijih i recimo meritornijih članova potežem ovo pitanje da se provede rasprava što i kako napraviti da se situacija vrati u normalu..
ne želim nikom bi tata niti nikog gnjavit, al mislim da bi bilo u redu od novih članova da se pokušaju uklopit u ovu sredinu a ne da ju pokušavaju svojim neodgojem i destrukcijom razbiti.
mislim da je došao red da se pothitno napravi Pospremanje po članstvu ili da ih se barem ozbiljno opomene da vide da im destrukcija ovdje ne prolazi.
posebno me ljuti kad netko(zasad be imena..iako) pokušava na nepošten način od svog kolege forumaša napraviti krelca, s time što mu je prodao neispravan HW i još se prijeti i razmeće okolo,također i članovi koji ne žele shvatiti i prihvatiti kako ovaj Forum radi i živi da se malo ohlade i sami sebe zapitaju da li stvarno žele biti dio nas..
i ja sam počeo neslavno ovdje.,popio BAN u prvih sat vremena,ali sam shvatio gdje i kako sam pogriješio i još uvijek sam tu ,cijenjen i prihvačen član ove sredine..
prema tome .želio bih da u ovu Novu 2006 godinu uđemo čistog obraza i srca, da eventualno oprostimo jedni drugima pogreške, jel ljudski je griješiti ali i praštati...
ajmo ostavit sve loše i negativno iza nas i nastaviti dalje u duhu PCExperta!
ajde,da se ova rasprava ne pretvori u tužbalicu samo Vaši komentari kako i na koji način unaprijediti zajednički rad i suživot na PCExu....
toliko od mene,hvala na pažnji!